|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Iznenadno zamrzavanje
Ne znam kako bih nazvao problem , ali ukratko ću ga opisati. Komp se odjednom zamrzne na 10-ak sekundi, zvučnici zazuje prilično glasno i zuje tih 10-ak sekundi i kad komp dođe k sebi prvo šteka, onda eventualno još zastane i zazuje zvučnici, a nakon toga nema pržilice! Kao da nije ni priključena. Prvo sam mislio da je do pržilice pa sam ju odneo reklamirat. Dobio sam novu, ali opet je taj problem. To se događa i kad je pod opterećenjem (recimo u igri) ali i kad gledam film. Nije to stalno, dogodi se možda jednom dnevno. Komp je ovaj koji je naveden pod moj komp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Probaj bacit friške windowse gore, pa vidi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma stavio ih neki dan. A i sa starima je bilo tako. Kako da znam u čemu je problem ako su driveri? Jel ima negdje neki zapis o tim greškama pa da tamo piše nešto po čemu bi se moglo skužiti u čemu je problem? Nije mi jasno zašto nakon zamrzavanja više nema pržilice. Jučer je nije bilo ni nakon reseta, tak kad sam ju preštekao se pojavila. Zadnje izmijenjeno od: simba. 22.12.2008. u 08:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
onda je problem u njoj, probaj je zamjeniti s drugom ili koristiti komp par sati bez nje. LP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|