Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.12.2008., 17:14   #1
smw
dev

smw's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
usb/ps2 problem s napajanjem (barem mislim)

pocetak problema: u nedjelju dok sam igro ut3 (komp je bio upaljen preko noci) mis i tipkovnica su mi odjednom stali. igra je isla dalje. onda sam ugasio komp gumbom za paljenje da sam dugo drzao. poslije toga ga nisam mogao upalit i dolazio je zvuk iz napajanja c...c...c...c (nesto kao da se cuje slaba struja) a kad je napajanje bilo ugaseno naravno nije bilo zvuka. kasnije sam probo istekat tipkovnicu i mis. i uspio sam upalit komp. pa sam usteko tipkovnicu i mis, pa tipkovnica nije radila. i isteko sam ostale usb prikljucke. pa sam probao samo tipkovnicu ustekat. pa je radila. pa sam mis usteko i malo je radio malo nije (steelseries ikari laser, malo vise trosi struje od ostalih miseva). tj. radi 2min pa ne dela na 5 sec. a sad vise uopce ne radi. usteko sam stari mis i radi. novi mis sam probo kod susjeda i radi normalno.
ja mislim da je napajanje pokvareno te da premalo napona dolazi na usb portove (probao sam i sve iza i sve naprijed). jeli moguce te moze li se to napajanje reklamirat itd
komp je star 9 mjeseci. garancija na napajanje je jos 4 godine
i kad ustekam bluethoot u usb(al sam one ispred, iza radi). ne svijetli. a trebo bi svijetlit

Zadnje izmijenjeno od: smw. 01.12.2008. u 17:44.
smw je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno