|
![]() |
#2 |
Pig on the Wing
Datum registracije: Jul 2007
|
vidi dali je sve u redu sa hladnjakom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A grafa se ne smije grijati? Pa nije napravljena od maslaca da će se otopiti...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Sad si ga tek bacio na muke ako slucajno ima pasivno hladjenu grafu ![]() Susjed mi se nedavno zalio da mu se pasivna 8600gt pocela pregrijavati u igrama. Ajd reko posudit cu mu vf700cu koji mi ionako stoji. Kada sam skinio tvornicki hladnjak vidim da od paste na gpu nije ostalo nista, samo naslage okolo koje su se skamenile. Stavio mu sloj ceramique i vratio tvornicki pasivac - temperature ok, nema vise zamrzavanja i rusenja igara. Tako da neka prvo krene od paste, bio cooler aktivni ili pasivni. Naravno ako uopce ima problema, moguce i da je samo umislio. Uz onako postavljeno pitanje....tesko je biti siguran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je OK...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
onda je valjda grafička gotova a i komp je star nije ni dual procesor ni niš al prije je radilo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ako se sada grije vise nego prije ; očisti prasinu ( usisavač + pinel ili kompresor ) , skini kuler i promjeni pastu ( jako jednostavno kod 7600 ) . Sta se tice performansi ; nađi driver koji najbolje paše za tvoju grafu ( nvidia ili guru3d ), koliko su ti "stari" windowsi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ATI FOREVER
|
kupi neki cooler za kućište i neka puše po grafi...možda bude nešta, odnosno manja temperatura...ak se ne skida temp...ne znam.. Zadnje izmijenjeno od: fanspeed. 23.11.2008. u 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
malo mi je sumljivo da ti igre štekaju zbog 10-15 stupnjeva više nego prije , ak se dobro sjecam nebi joj ( grafickoj ) trebalo bit nista sve do 125°c tako da tih 75 i ne zvuci pre-strašno . Tvoj problem je nešto drugo..ili ti nešto "jede" procesor ili ram . Najbolje da formatiraš pa u task manager pogasiš sve što ti ne treba . Ako si mozes priustit kupi jos rama , pretpostavljam da se radi o ddr 400 http://www.links.hr/index.php?option...06&showpics=on |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
to nije odgovor na pitanje. Mozda da te covjek pitao "koliko je watta proizvodjac tvog napajanja smatrao zanimljivim staviti na etiketu?" bi to nesto i znacilo ali ovako...bas nista. No u svakom slucaju prilicno slabo, cak i da je u pitanju neki brand jer od 230W valjda ni 130 sigurno nije otislo na 12V. Iako nije konfa neki potrosac slabljenje napajanja uzrokovano staroscu (sto je normalno i desava se i najboljima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|