|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() Bok, Nema vise ideja pa da pitam.. . .. Ovako, frendov PC, simptomi: nema slike na LCD al registrira da je prikopcan na PC jer gad iskopcam VGA kabel kaze no signal. Mislo sam da je graficka, utaknuo neku prastaru na Pci i gle cuda proradilo, 16 bita, total crap al radi, kazem OK, to je to nova graficka kad ono nestade slike opet i poslje toiga nece ni sa jednom ni sa drugom, LCD tesatira sa laptopom sve OK al ovaj desk neda sliku vani nikako? Cak ni intro BIOS screen? Riknuo skroz? Maticna? Nesto trece? Thx.. . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
napiši konfu, ovako je moguće da je burek ukiseljen, al nisam siguran... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Crko PCIe (ili AGP, ne znamo o cemu se radi) na ploci? Jesi isprobao staru graficku na drugom kompu?
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma neznam nis o konfiguraciji, to je staro par godina. Nevjerujem da je crka AGP jer sam proba ubost neku prstaru karticu u PCI i proradilo sve na par minutra i onda isti problem, nista!? Cek idem vidit koja je graficka ako nadjem sta na njoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Osobni opis - pitaj me
|
resetiraj bios. probaj sa drugom grafickom. probaj sa drugim napajanjem, jer je ovo 350W sa kucistem (citaj: u 99% slucajeva srot). i da, imas pcie, ne agp da se ne zeznes ako budes od koga posudio karticu. ako si probavao bas pci, to nista ne govori o pcie utoru.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Hmmmm, kako da ga resetiram kad nemam slike? Dakle apsolutno nista, cak ni bios splash screen! Da znam da ne govori nista o pcie slotu al zar nije malko cudno da PCIE i prastara pci kartica imaju iste simptome? To je ono sta me najvise buni? Da mi je da frendu govorim da uzima novu maticnu pa ispadne da to nije to jer bas i nije pri lovi :/ Hmm, eh da, to sa napajanjem je fakat najbezbolnije za probati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |