|
![]() |
#1112 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma no, investicija od cca 300kn za S1x2+100kn za 2x120mm ventova mi ne pada na pamet. Eventualno upariti dvije Toxične kartice posto se ocito manje zagrijavaju od PCS-a ![]() A i u kucistu je totalni kaos od kablova, diskova itd, tako da tu ne moze pomoci niti cudo S1 i slicnih klistira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
3870 problem pomoć
ovako, konfa iz moj komp. U nekim igrama dogodi se da se jednostavno grafa ugasi. U pes09 i nekom tony hawku jednostavno se isključi. U pesu cim pokrenem tekmu a u tonyu nakon nekih 10ak min. Vent se prestane vrtit i nestane slike ali komp i dalje radi. Monitor blinka 2x brze nego u standbyu. Cod4, grid, sve ostalo radi bez beda. driveri su catalyst 8.10 ako netko ima kakvu ideju -> help
![]() |
#1115 |
Rent-a-maniac
|
nisam nista clockao. evo grid radi bez problema pes o8, cod4... samo hawk i pes09
![]() |
#1117 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
microsoft uaa bus driver for high definition audio
koji vrag je taj microsoft uaa bus driver for high definition audio,pojavio mi se novi pci device kada sam danas ubacio 3870 u konfu i fakat neznam koga vraga taj driver predstavlja............. grafa radi,a ovaj tvrdi da nesto nije instalirano,instalirao sam cijeli ati catalyst suite,a on dalje tvrdi da nesto nedostaje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kupiš zadnji PowerDVD, instaliraš i u opcijama uključiš hardware akceleraciju ![]() http://www.cyberlink.com/multi/produ...n_1_en_US.html Ako koristiš neki drugi soft za gledanje opet u njemu izabereš codec iz PowerDVD-a...to ti je sva mudrost. Naravno, ako imaš neki film u Matroski (.mkv) koji je zakodiran bez podrške za DXVA-onda stvar ne hoda nego preizima proc.
![]() |
#1124 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
DivX player koristim za filmove, jer daje definitivno najbolju i najoštriju sliku (ako se u codecu stavi na "Full Deblocking with Sharpening"). Probao sam svakave playere, al DivX mi daje najbolju sliku (osim za DVD filmove naravno). Namjestim sistemski divx codec na Full Deblocking with Sharpening, i onda ga dalje koriste i WMP i BS player, al svejedno u DivX-ovom playeru su ipak najbolji rezultati. Eh, da....DivX je nekad imao ATI-jev logo tam u postavkama, i koristio je GPU za akceleraciju, sad više nema taj logo, jel to znači da ga više ne koristi il? Ak netko zna možda....Malo sam googlao al nisam baš našo niš pametno.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Premium
|
nemojte me sada drvljem,ali ja se cak navikavam na ovaj CCC,nije toliko los koliko se prica,cak mi je tu negdje sa novim nvidia control panelom ( a na njega sam se morao puno navikavat ![]() nasao sam sve ove opcije,izgleda cool,budem se poigrao ovih dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
3.14zda ®
|
Nego neki dan sam primijetio da mi se nekad ne ukljuci CrossFire u igrama, vec moram rebootat komp da bi ga prihvatio, tocnije igre rade samo na primarnoj kartici, a druga ostaje u idleu. Da li je to zbog toga sto jedna ima PowerPlay mogucnost, a druga ne ili ploca ne ukljuci obje kartice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Flaccitra
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#1131 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1135 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Da ![]() mislim drzim ju na 885 kolko catalisty daju jednom sam isao vidjeti za probu sa rivom kolko je max i 920 drzi na 925 se 3dmark rusi... zaljepio sam negdje na forumu i slikicu. Imao sam jos jednu kod sebe koja je isla na 915... Idu te kartice.... al zato mema na ovim novima koje su sa single slot hladnjakom od sapphirea nejdu nikamo. meni cim dignem za mhz puca... nisam skuzio u cemu je štos... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Flaccitra
|
![]() |
#1138 | |
Banned
|
Citiraj:
Default je bila 777/1152,išla je gore ko luda. Možda pretjeraš sa core-om,a kartica automatski zalocka memoriju.Probaj po 10mhz ići za clock i 5 za memoriju,koliki ti je minimalni pomak.Moralo bi ići. Eh,da..hladnjak je onaj gabarit,bakrena baza,dualslot. Single je banana,vidio sam ga na djelu na 4850, Bože sačuvaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Flaccitra
|
![]() |
#1140 | |
Strichek Moderator