|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
(riješeno) Reboot problem
Bok.Imam jedan problem pa bi bio zahvalan na pomoći. ![]() Pri dizanju novo-sastavljenog računala,pojavljuje mi se plavi ekran na desetinku sekunde i automatski se komp reboota PRIJE nego što uspijem pročitat error.I tako u nedogled dok ga se ne ugasi.Također mi je par puta javio i "CMOS CHECKSUM ERROR" .E sada,vidio sam da je dosta ljudi imalo problema sa matičnom ( GA-EP45-DS3P ),te mi nije jasno koja komponenta zabušava,jer koliko sam shvatio LED-ice na matičnoj bi trebale "olakšati" pronalazak hardverske greške,ali meni apsolutno sve svijetle.GG gigabajt lol. Ovo je moja konf. (za svaki slučaj) : HD4870, GA-EP45-DS3P, Kingmax 2 x 2Gb DDR2, OCZ 600w gamexstream. Komponente su nove,tako da neznam tko tu koga j***. ![]() Zadnje izmijenjeno od: hnTrrr. 06.11.2008. u 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Znaci poslje gasenja pa ponovnog paljenja mozes do windowsa ili ne?Ako mozes u Control panel pod system tab advanced u okviru startup and recovery klik na settings i tu iskljuci "automatically restart" i ok pa onda vidi sta pise na BSOD-u.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Problem riješen. Stvar je bila u memoriji u dual channelu koja nije dopuštala boot-anje. Hvala na trudu! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|