|
![]() |
#15571 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma neeeeeeee, to je tako slučajno ispalo iz kuta da se vidi moj novi 22 inčni monitor koji jede malu djecu ![]() Otvorila bih temu di bi mi se svi divili, ali je to ipak samo malo prepretenciozno, pošaljem ti slike na email, kao Jelcu prije 10 minuta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15572 | ||
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() mogao bi mi jelc dostaviti malo svoje paprike...ako nije prejako postavio mikrovalku pa napravio akvarel po njenoj unutrasnjosti ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15573 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
U zadnjih pola vure sam experimentirao sa : Raženim, samoborskom salamom i karavanom...napravio sam iz prve mrak sendvič pa sam do sad samo pio Žuju, slušao radio i radio sendviče za ženskog zlikovca...ponestalo je salame pa sam prešao na suho meso i špek ![]() Paprika stoji raspolovljena u zdjelici i čeka svoj red ![]() Na svu sreću je barem jedna pametna glava u kući koja se sjetila zapisat na kojim postavkama sendvič najbolje ispadne...
![]() |
#15574 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() @ladybug slijedeci put najavi da ce biti palačinkijada(koja rijec ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15575 |
Super Moderators
|
Ovo sa paprikom nije prošlo loše-ali sam moral dvaput zagrijavat...prvi put sam stavio 3 min. i 450 fati-kita...pa sam još 2.5 min na 600... Velika paprika (prerezao sam je uzduž), gust saft...budem drugi put odmah na jače ![]()
![]() |
#15576 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
dva sendvica mortadela i zdenka sirni namaz čardaš..predobar 0,5l kakao i to je to ![]() ![]() edit: bacite oko na link u sigu...stavio sam neke recepte gore ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 29.10.2008. u 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15579 |
Super Moderators
|
Ma nemoj, a kad ga treba Žderati onda ne jambraš, ha?
![]() |
#15580 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
pravi mi se javio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15582 |
Super Moderators
|
Je, ziher...tak bi i ja Žderao ![]() Upravo si spremam složit pravi Žderonjski sendvič u mikrovalnoj-sa dimljenim sirom, i na tanko narezane kobase i malo špeka...
![]() |
#15585 |
Pod naletima kopita zla
|
ubio pizzu pikant iz pizzerije Mozzarella. ubio sam pikant..nije velika al je fina ![]() i bio sam malo krao kolegama pizzu San Sebastian rajčica, sir, šunka, šampinjoni, paprika i vrhnje...začudo čist ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15586 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Gladan sam. Na faxu mi se nije dalo jesti, doma mi se neda nista raditi, al zato dostava radi. Mislim da ce pasti neka pizza ili nesto iz kineskog. Mrmlj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15587 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Upravo se napunio bolonjezom i uz to oni zeleni rezanci sa špinatom valjda , i kisela paprika punjena zeljem . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15588 |
Super Moderators
|
I dalje se bavim sa mikrovalnom...uzeo par roza krumpača, oprao i posušio. Ubio boga u njima sa vilicom, stavio u mikrovalku na 10 minuta. Izvadio, prepolovio po duljini, još malo brutale vilicom i i umočio (samo "golu" stranu, ostalo je u ljusci) u pripemljenu smjesu vegete, ulja i crvene paprike, hitio na to špek, kobase i sir pa vratio još tri minute...žena tak maše repom da nebu ni primjetila kad dovučem doma novu ploču i proc ![]() KMU!
![]() |
#15589 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Savjet : sve napraviš kao i obično, uzmeš čim veću rajnglu koja ti stane u pećnicu, staviš na 120-150 C i pustiš da se samo peče polako i zgusne do željenoga, bez miješanja, garant ne bu zagorilo. Presipaš u flašice i doniraš jednu za savjet. ![]()
![]() |
![]() |
#15590 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#15593 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15595 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#15596 |
Super Moderators
|
Danas opet brza hrana, paradajz juha sa taranicom i velika lizika-Zdenka za mazanje sa šampinjonima, kulen Baranjac i kiseli krastavci ![]() Za desert opet čokoladna parfe torta ![]()
![]() |
#15598 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Išlo im je dobro dok par nakupina bjelačevina nije skontala pa počela dolazit svaku večer prije Lapa....frend naruči litru mineralne a ja litru stolnog bijelog ![]() Svaka mu čast, nije odmah odustao nego je počeo nabavljat vino u rinfuzi (stavka-domaće, rinfuza, kol. 1L min ![]() E, tu se gadno zaje**o, kad se pročulo-u stampedu je navalila banda masnih čupavaca na jeftinjak litru-i-vodu ![]() Nakon toga nije dugo potrajalo...
![]() |
![]() |
#15600 |
Super Moderators
|
Danas lagana večera-sir, vrhnje i malo prešanog jezika. Kad to maznem idem nasolit gusku za sutra ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|