|
![]() |
#15541 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A-ha, nebum moral krečit jer bum imal fini rajčica-uzorak na zidu? ![]() Ozbiljno pitam... Router-sjetio sam se ispolirat šajbu i naoštrit nožić pa sam imao feštu od mljevenog ![]() Da, ova: https://www.bijela-tehnika.com/websh...22-3193-2.html
![]() |
#15542 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hehe ![]() Moj Quadro je mislim 800 ili 1000w , i recimo kad neki čušpajz imam , pa ga izvučem iz frižidera i samo u tanjur i u mikrovalnu i 1:30 minuta samo na mikrovalovima bude taman da bude malo jace mlako , meni taman za jesti , jer ne volim bas ono vruce . ovo sam naglasio na mikrovalovima , jer ima i ona grill opcija . Recimo i 3 deci hladnog mlijeka zgrije za 2 minuta da bude taman za cappucino za odrasle ili kraš ekspres za mene . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15544 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jelc, stavi si na srednje vruće na minutu i pol! s tim da si papriku prepoloviš, pa kad je gotovo, gurneš prst u papriku da vidiš jel vruća i nutra. A pire ako ga ima, posebno ga zgrij na šparetu, u sredinu stavi miljeka, i kad se mlijeko zvrući, onda zgasi vatru i samo promiješaj. Nije baš uputno grijat pire krumpir u mikrovalnoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15545 |
Super Moderators
|
Nemoj se zajebat ko ja pa uzet geekovsku na gumbeke...rađe klasiku. Jedan kotačić za snagu, jedan za vrijeme i mali gumb on/off ![]()
![]() |
#15546 |
Hejter
|
Kod mene je jedan gumb za OK i Cancel , i jedan kotacici za vrtiti za vrijeme . Model je neki quadro nesto sa modern design i bila je 499kn na nekoj akciji prije par mjeseci , ali ionak mi se cini da je taj quadro stalno na akcijama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15548 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jelc de probaj onaj gornji gumbic stisnut, mislim da bi trebalo pokazati 400, 600w kolko god vec...stavi na srednje i okreni kotacic na koliko os minutica i lupi start...ako to nije to onda probas sa srednjim gumbekom ![]() A odmrzavas tako da okrenes onaj kotacic na koliko grama/kila meso(ili kaj vec) ima i lupis start, onda bi sam trebao odredit optimalno vrijeme odmrzavanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15549 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() 900 fata pod normalno a 1300 grill to bi bilo 450W za "srednje vruće"? Mogu stavit i saft ili pričamo samo o paprici? I u čemu grijem, može u vatrostalnoj posudi (staklenoj)? Aaaaa....
![]() |
![]() |
#15550 |
Hejter
|
Ima , ak kotac okrenes u drugom smjeru onda je taj meni gdje ima od kuhanih jaja do odmrzavanja ali to ne koristim . Najbolje jedno popodne nabaciti setnju po Pjevecu ili tako nekom slicnom ducanu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15551 | |
Premium
|
Citiraj:
Za ove tempse ne znam, ja se ravnam prema svojoj koja ima jedan, dva, tri i četiri plamička ![]() al 450 se čini kao kul temperatura! i da, naravno, sav saft uroni da bude fino ![]() a moja je gorenjica stara doslovno nekih 10, 15 godina, koštala je jako puno ali i dan danas radi, i ima sve one gumbeke za odmrzavanje, pečenje peradi, podgrijavanje, zagrijavanje, tajmere, blabla... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15552 |
Super Moderators
|
Ok. Fala svima na savjetima-budem već javil kak je prošlo ![]() Najvjerovatnije oko 16.00 idem u akciju...
![]() |
#15556 |
Super Moderators
|
![]() |
#15557 |
Premium
|
Mmmmda, tak neš, potrošila sam 2 litre, pa je još uvijek bilo gusto, pa sad dodajem vodu... Posvadila sam se sa starim jučer jer mi je pojeo jednu od tri palačinke koje sam si spekla za ručak, (fyi dakle niš do tog trena u danu nisam pojela, a on se najeo graha i svega, i još mi mazne jednu), teške riječi su pale, i sad se kao iskupljujem ![]() Kaj mi ostane, zapeći ću u roli s vrhnjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15558 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
papče hamm... imam za tak neku cifru candy već duže vremena i eto full zadovoljan. prosnifaj uokolo. matori jelče... ako imaš veću količinu hrane vjeruj mi da 2 minute na full je ništa (ako stvarno hoćeš podgrijano), naravno kako je netko rekao mora biti na mikrotalasima podešeno, nikakav grill i combo. kad zagriješ sve, onda stavi kokice i nakon njih jedan cd nutra, grickaj kokice i enjoy teh show ![]() njubovska bagica... za minutu i pol na pol snage nemreš deci jegera zgrijat, kamoli neku ozbiljniju tanjurčinu hrane. ne znam jel bilo sarkastično, ali 450w je izlazna snaga, a ne temp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15559 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ja papak..ideš na ždere kad budu bile? ili cekas da te pusti s lajne ![]() tnx..budem vidio s candy mikrovalkama..imali smo dvije vešmašine..bože užasa..a došle su ko svetog petra kajgana..znam da nije ista stvar ali opet... ![]() mislim da ce negki LG pasti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15560 |
Premium
|
Erm, nemam pojma, valjda je bilo sarkastično, prestala sam razlikovati sarkazam u svom životu ![]() E, a možda je Hammova mikrovalka u Kelvinima! Onda bi to bilo 450- 273.15, pa bi to bilo oko 180 celzijusa tj. prihvatljiva temperatura za pogrijat jednu filanu papriku! Pukla sam. Idem peć palačinke. edit: kaj nije Flare imala LG vešmašinu koju je horza na kraju morao reprogramirat? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15562 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja to ni ne znam radit-samo Žderat...
![]() |
![]() |
#15563 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
hamdijo... nisam gledao lg, ali sam birao za pretprošli rođendan staroj jer su joj kolegice htjele kupiti i naravno naručio sam onu koja se meni najviše sviđa ![]() anywayz na candyu je presudio jog kotačić, ak to nema lg - forget it jer je klik-klik kotačić i dalje car (moram prestat miješat pojačala u sve aspekte života). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15564 | ||
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() imam isti problem s time
Zadnje izmijenjeno od: micek_kc. 29.10.2008. u 15:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15565 |
Super Moderators
|
![]() |
#15567 |
Super Moderators
|
![]() |
#15568 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
inace ja bas stvari ne volim grijati u mikrovalki jer mi dobije neki cudan miris,npr mlijeko skroz promijeni miris(ovo je vjerovatno cisto subjektivno) i onda ga nemogu piti... @Ladybug jer su te palacinke gotove,da jelc i ja navratimo(normalno ako si spremna primiti kod sebe zderonju poput njega ![]() ![]() Citiraj:
NAPOMENA:nemoj ih rezati ni slucajno. s vremena na vrijeme protresti tu posudu(sto cesce to bolje) inace postati cu sutra sliku POJNGVE(tako se to bar kod mene zove),naprave za pecenje kestena na obicnoj vatri od drva,koju je moj stari napravio pred 15god i misli je patentirati ![]() zasto mora biti mrezasta posuda?(preporucljivo iz rosvaja,neznam kako se pise pa ni ne pokusavam ![]() uglavnom postati cu slike pa cete vidjeti o cemu je rijec... upravo sam se sjetio da bi mogao izdati goli kesten-pekar knjigu ![]() ![]() ![]() btw sorry sto duplo postam...
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 29.10.2008. u 16:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15569 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://www.imagesforme.com/show.php/203780_lol.JPG nasumnjala sma ja da će se netko pametan sjetiti doć do mene na palačinke, pa sam sve po kratkom postupku... niste pročitali zaš sam se jučer sa starim posvadila, onak lol. meni je mikrovalka OK, al onak, nemreš si peć neko actual jelo i očekivat sočno i ne znam kaj... za odmrzavanje, zagrijavanje i tako neš je dušu dala! ajmo jelc, pogledaj mikrovalki u oči i ownaj je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15570 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Show off ![]()
![]() |
![]() |