|
![]() |
#61 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jeste pokušali nešto od ovoga instalirati na SP1,sjećam se kako sam negdje prije nešto od toga ja pokušao instalirat,ali neda,izbacuje grešku "this update does not apply to your system". Pa ako netko može probat instalirat nešto od toga,pošto mi komp iz siga nije pri ruci trenutno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Skini ti kao update za win,neznam. Ako je ko uspio... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
Bas neki dan instalirao 8.9 kad ono nema CCC-a, ono desktop-propertis-settings-advanced - i tamo nema naznaka da je radeonka instalirana.... (a je, i kad odem na uninstall, reboot kad ono ista rezolucija ko da nisam maknuo drivere..????) Probo se vrnuti na 8.8 al kad ono opet isto... Napomena: skroz maknut ati sa cleanerom... ima li ko ideju kak dobiti opet sve? Restore nemam tak da zaboravite tu opciju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
znaci ovako: - uninstall normalni - otici u safe mode i pokrenuti driver cleaner pro, pobrisati sve sta ima ati u sebi - u registryu rucno pobrisati ati registry i sve foldere nakon toga bude sve oke - jer ostanu par ati fileova u system folderu od windowsa i onda se to kosi + ostane registry s svojim nekim postavkama i isto smeta novoj instalaciji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
|
Zasto nerade ni jedni driveri (osim onih na dobivenom cd-u) sa asus x1650pro? Čitao sam malo na asusovom forumu i svi se zale na to, kada sam probao instalirat nove,njihove drivere za tu karticu opet nije radilo nego je prepolovilo ekran na 2 dijela???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Thx, al ne sljaka, makar nisam posve siguran sta mislis pod rucno brisanje foldera... sa jednim programom ocistio registry i sa searchom nasao par praznih ati foldera.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Evo nakon malo uigravanja s novim driverima na visti, vratio sam se na 8.7 drivere.. Stalno neko izbacivanje iz igri, blue screenovi( ima ih i vista ![]() Sad je opet ok. Kad ce napokon izbaciti postene drivere?
![]() |
#70 | |
Premium
|
Citiraj:
Rucno mislim da treba sam otici u registry i pobrisati sve sta ima ime ati (2 stavke budu obicno. Probaj bash s driver cleaner pro u safe mode-u pobrisati sve sta ima veze s atijem (par fileova ostane u system folderu od windowsa, ali neznam napamet koji). Znaci josh jednom - nakon neuspjele instalacije prvo uninstal u windowsima, reboot u safe mode, tamo s driver cleaner pro skinuti sve sta ima ati u nazivu, te onda josh manualno otici u registry i brisati sve foldere s atijem koji su ostali. @daytripper - 8.9 su recimo oke prema 8.8, jedino je jako vazno u visti staviti Catalyst AI na advanced |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|