|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
xp2500 ili xp2000
ovako, imam ponudu da zamijenim xp2000 thorton (otkljucan) za zakljucanog bartona uz moju nadoplatu, sada mene zanima dal se isplati uzet to. hvala i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
..si probao otkljucati dodatni L2 tog thortona?
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
hmhm...zzz svima...
|
Ja iman bartona 2500+ i također je zaključan, ali čuja san da se to može odključat i da to nije veliki problem,,,,a koliko su stari prosesori
![]() |
#5 |
Premium
|
I BARTON I XP2000 SU STARI OKO 3-4 MJESECA. a evo brojeva sa bartona AXDA2500DKV4D 1047287200034 AQXFA0345XPMW |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]() ![]() ..cisto da se zna.. moj duron nije uspjesno ni ne uspjesno prosao operaciju.. naime nista se nije desilo.. ne kuzim.. pa makar da je zablesavio,pa da znam na cemu sam ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
ako imas opciju, okani se toga ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
e a kako se otkljucava L2 cache? a sta znace ovi broje s xp2000 AXDC2000DUT3C 9729847250262 AQXEA0324XPMW JEL TO DOBAR PROC ZA KLOKANJE? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
..starija garda
|
..tako da na samom pakiranju probas spojit L2 tocno po uputama koje imas svuda po netu gugl i naci ces ![]() uz malo srece bit ce barton ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ja ne bi mijenjao Thortona, ono je otključani proc uzmi olovku i spoji L2 most, ond apokreni CPU-Z, WCPUID i vidi kaj ti veli pod L2 cacvhe ak veli 512. Imaš otključanog Bartona.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Imam otključanog Bartona ali nisam koristio taj fičur. Ionako ide na 11x225 ako mu memorija to dopusti. Corsair Mitzekov to može.
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Barton = 512K, Thorton ( dolazi od THORoughbred i barTON)= 256k + zaključanih 256K
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
..starija garda
|
Citiraj:
samo sumnjam da ce moci olovkom.. ja sam mog durona pokusavao i iglom zaderati da bi dosao do bakra (kontakata), ali nije islo ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ajd daj link gdje mogu naci upute kako da spojim L2 cache, bas me zanima. ako spalio Thortona onda mi ostaje Duron 1000. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
pa hebemu led kaj je tak tesko zguglat malo??? http://www.xbitlabs.com/news/cpu/dis...930171549.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|