|
![]() |
#14881 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@flare..znam kaj si napisala..ali opet ponavljam..kupovne apsolutno ne valjaju Gablec. domace susene kobasice sir domaci ljuti ajvar kalnicki i kukuruzni kruh dva pifkana 0,33l žuja ofkors ![]() e zajeo sam se ko prasac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14883 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
isitna ![]() ![]() jucer sam pekla pizzu za veceru ![]()
![]() |
#14884 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ako trebaš dam ti recept. http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=530914
![]() |
![]() |
#14885 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
AMDejac, vidis da bu joj kruna z glave opala ak ne budu kupovne ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14887 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jučer se ubio svinjskom kombinacijom carskog mesa i krumpača+špinat ![]() Danas matori admin i ja skočili na gablec, on se picanio sa nekakvom gej papicom, ja sam kao pravi Ždero mrknul šiševe, ćevape, luk i Žuju ![]()
![]() |
#14889 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Danas si za rucak radim knedle sa šljivama. E da. Kak napravit prezle da su onak fino zapeceni, a ne zakureni? Zadnji put kad sam ih radio sam malo zeznuo. Sto treba ic malo vise ulja na tavicu ili samo treba brzo mješat?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14891 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#14892 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavi margarina/maslaca umjesto ulja, Fleksonja. I da mješaj, mješaj, kad se zvrući, malo smanji vatru i čekaj do zlaćaste boje i to je to Ma lol amdejac, triba prvo osigurat te noge u slučaju nesreće lol Al dobra ideja, grbavi prsti su potencijalno polivalentni. Samo da mi ih se da prati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14894 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
nije opce stvar u tome ![]() btw, znas koja je razlika izmedju zena iz '50 i zena iz 21 st? (ovo je iz nekih novina davno) ove iz '50 su razvlacile vlastito tijesto za strudle i kuhale domacu zimnicu i glumile orgazme mi iz 21 st kupimo gotovu zimnicu ali zato imamo pre***en orgazme ![]() back on topic: beren i ja smo upravo strusili cevape, luk i pečenu papriku ![]()
![]() |
#14897 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Prije par dana požderao u jednom restaču blizu mog posla srneći gulaš s okruglicama od kruha. Prejebno. Gulaš malo ljutkast, okruglice mrak, ubili se kum i ja ko zveri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14901 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ne njajke...čim je došao konobar tražio si nekaj lagano od čeg se ne deblja...sve mi je bilo neugodno ![]() Lokacija gdje ima srneći i češke knedle?
![]() |
![]() |
#14902 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Je, radim jebemu...ne mogu baš odrvenit ![]() @Jelc; sunca ti, sam ga jebo za to. Baš meni treba dijetno ![]() A za srneći - kod mene, onaj Bak, bili smo na kavi tamo. Nemaju to stalno, koliko sam skužio, ono - dnevni jelovnik koji se rotira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14904 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Dizel, kaj ti je čudno? Kad nas nije nikaj čudno čuti taj izraz za knedle od kruha...
![]() |
![]() |
#14905 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Covjek mora povremeno jesti, pa tako ja odoh u Mestre / Venezia u pizzeriju ( sjetih se Ninota i njegovih legendarnih pizza). Pizza je bila : manja za 30 % od prosjecne zagrebacke, zagorjela po rubovima, vrlo tanko tijesto, malo paradajza, niti O od origana, a gljive su bili sampinjoni iz konzerve, za ljute feferone nisu nikad ni culi i sve to za 7 Eura. Kod nas bi demolirali piceriju kad bi stavljali konzervirane sampinjone. Jedino kaj valja je sir mozarella. jedva cekam da se vratim, pa ravno na pizzu. Nije ni Italija vise, sto je nekad bila...
![]() |
#14906 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14907 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#14908 |
Guest
|
Meni druga najgora pizza bila u Italiji. Najgora definitivno je bila u Grčkoj. Kad mi ekipa jos stavila paradajz umjesto da od njega sos napravila... Ali, ne zelim cjepidlaciti. Svaka budala skoro moze napraviti dobru pizzu, jedini je jos uvijet da ima i sastojke, a danas se mogu bilo gdje nabaviti dobri. Za vrhunske teze, ali opet. Tko stavlja vrhunske sastojke na pizzu. Ja sam jednom samo u zivotu jeo sa paskim sirom ( I to zato jer je bio osusen, pa smo ga samljeli i hitili na pizzu) ![]() |
![]() |
![]() |
#14909 |
Super Moderators
|
Ah, danas bude fina papica ![]() Pire-krumpač i gazdin odrezak, kristalka... Za one koji neznaju to je veliki odrezak koji se premaže smjesom svježeg sira u koji je umješan hren, na to se stavi šnita skuhanog dimljenog jezika, preklopi i ispoha. Mrak ![]() Jučer sam u dućanu ugledao veliku glavicu kiselog zelja-odmah je završila u kolicima, sad ide flajš-mašina na stol pa budem sflajšal malo junetine i svinjetine...špek imam, kobase imam ![]() Jedva čekam da zamiriše sarma ![]()
![]() |
#14910 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|