|
|||||||||||
|
|
#14552 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
jutros na putu prema poslu ubio burek meso ![]() u romaji..ne znam dali netko od vas jede tamo ali mislim da su im u zadnjih pola godine bureci postali full premasni..doslovno odvratno masni jer se cijede iz onog papira! |
|
|
|
|
|
#14553 |
|
Pod naletima kopita zla
|
upravo se gušim u pronto lignjama ![]() isuse kriste kako su dobre...mislim da stavljaju neku drogu unutra..totalno sam ovisan o njima..mmmmm edit: aaa kako dobro..sada bi najrade roknuo pivu i zalegao..ali na jobu sam pa nemrem...spavati ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 14.08.2008. u 13:43. |
|
|
|
|
|
#14555 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Maloprije sam došao doma. Cijeli dan sam bio na tri kave i pola litre soka jer nisam imao vremena otići do dućana. Mislio sam da ću vola pojese, a jedva sam pojeo dvije manje šnicle, šnitu kruha i malo ajvara. Pijuckam pivu, tuširanje i spavanac jer sutra radim. ![]() Ako bude netko sutra išao na proštenje u Stenjevac može zvrcnut. Za gablec sam uvijek spreman.
|
|
|
#14556 | |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
eto danas se radio krov na kuci, za doručak je bilo:sira, domaće kobase, špeka, luka, paprike, paradajza , domaćeg suhog mesa...ručak je bio goveđi gulas... heben posao, za dva dana, obradili sve rogove, napravili vjenčanice, stavili rogove, poletvali dio jos smo jucer krenuli radit oko 11h ujutro, ali samo 5 ljudi je max radilo na kuci. ima oko 80m2. ![]() naravno bilo je tu pive, gemišta i sl, ja sam u dva sata strusio 8 panova, vruće u pm, al neki vjetrić puhao, ko rođen za krov ![]() Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14557 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Doručak - Domaća šunka, domaći paradajiz, domaći kruh Ručak - Čobanac, pečenka, janjetina s ražnja Večera - Pile s ražnja, krumpir pod pekom Sve se zaljeva pivkanom i sokom od limuna. |
|
|
|
|
|
#14558 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas mlada patkica, mlinci i kristalka. Slana štrudla od sira.
|
|
|
#14560 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
#14562 |
|
Moderator
|
Vidim da se nitko nije usudio doći u Stenjevec na proštenje da nebi moral platiti Žderonji kilu pečenog vola. Ali nema veze prežderao sam se i bez Vas. ![]() Da nabrajam kaj sam sve jeo nema smisla. Sad sam se zavalio doma u fotelju pijuckam kavicu i ližem pivkana ![]()
|
|
|
#14563 |
|
Super Moderators
|
Prasac stari pozojni ![]() Ja sam se tek danas dovlekel dime, nije mi se više išlo nikam po ovoj sparini...
|
|
|
#14565 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
uf da, bas je uzasno sparno...evo ja sjedim za kompom kraj otvorenih prozora i vrata od balkona i znojim se kao da sam trcala...a samo sjedim i nis ne radim :/ no vrucina me nije sprijecila da kuham ...pečene škarpine, tršćanski umak, domaći kruh i salata od krastavaca s vrhnjema za vikend se spremam do mame...dovuci cu doma domće buče, paprike, paradajza, soka od bazge i sličnih divota ![]()
|
|
|
#14566 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Žena ima danas ročkas pa kad sam došel doma taman je skuhala kavu i narezala kolače. ![]() Onda sam vužgal klima i otvoril si mrzlu pivu da malo odahnem. Potom sam napacal kilu ražnjića, kilu i pol vratine i pola kile pilećih fileta. Još imam i kilu čevama jer bude sutra roštilj. U zdenac na 10 metara dubine spustio sam pola gajbe pive. ![]() Termometar kaže da je dole 11 stupnjeva, taman za eksanje.
|
|
|
|
#14568 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Jučer ja i cura napravili večeru ![]() Prvo se zdinstaju dvije glavice luka, kada je to pri kraju u to se dodaju tri crvene paprike (mogu i vulgaris), kada paprika omekša unutra se uvalja paradajz (jedan veliki ili dva manja). Paralelno s tim dinstanjem kuhati rižu..kada je skuhana naravno ocijediti je i uvaljati je u povrće koje ste dinstali. Uz to sa strane peči piletinu (batak i karabatak i/ili pileća prsica preporučam). |
|
|
|
|
|
#14569 |
|
Super Moderators
|
Dlakavi-to se zove sataraš ![]()
|
|
|
#14572 |
|
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
biftek u umaku od zelenog bibera, piletina sa pecurkama, brokule, tikvice i pomfrit, 3 redbulla 3 votke 1 cigara cohiba 16.kolovoza dana gospodnjeg u luksuznom restoranu na Crnogorskoj rivjeri samo za dobro uzgojenu klijentelu u drustvu jedne hostese iz Osijeka... patite ![]() |
|
|
|
|
|
#14573 |
|
Moderator
|
Roštilj po kiši. http://pce.hostili.com/images/Rostiljpokisiqv55.jpg
|
|
|
#14574 |
|
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
taj se suncobran nije zapalio samo zato sto je s gornje strane padala kisa inace letili bi kanaderi ![]() |
|
|
|
|
|
#14576 |
|
Super Moderators
|
Danas bude pire-krumpač i filana paprika ![]()
|
|
|
#14577 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#14578 | |
|
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
@Hamm kako si mogao samo uvaljati rižu u to divno povrće.Jučer prasetina koju je spremila mama a danas jelo još nije na vidiku ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14580 |
|
Moderator
|
Maloprije sam se ubio u ostacima jučerašnjeg roštilja, ostalo je još malo i za večeru. Tak je to kad sam za 4 osobe ispekao 4 kile mesa + kilu i pol pomfrija + salata i domaći kruh.
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|