|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Shared folder problem
Ovako. Mreža radi najnormalnije. Mogu pristupiti public folderu i remote desktop također radi. Problem se javlja kada hoću pristupiti sharing folderu. Jedan kom je Vista Ultimate 64, drugi Vista Ultimate x86. Prčkao sam po firewallu, nije do toga. Za premision sam stavio Everyone i sve na alow. U Network and Sharing Center mi je uključeno Network and Discovery i File sharing. Ostalo je na off. Također mreža je na privete. Postavke su indentične na jednom i drugom kompu. Ima ko kakvu ideju?
![]() |
#2 | |||||||||||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|||||||||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Local security policy-->Local polices-->Security options-->i pod Network security:LAN Manager authencitacion level-->postavi "Send LM & NTLM - use NTLMv2 session security if negotiated"... -->
@Func koji je firewall u pitanju od windowsa ili?Ako je neki dodatni FW sta si stavljao provaj ga privremeno ugasitmpodesi sve opcije prema ovome http://forum.pcekspert.com/showpost....24&postcount=4 i ukljuci u visti ovu opciju Administartive tools-->Local security policy-->Local polices-->Security options-->i pod Network security:LAN Manager authencitacion level-->postavi "Send LM & NTLM - use NTLMv2 session security if negotiated"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
windows firewal, moram ga imati uključenog zbog reamote desktopa. Stvio sam natrag vistu 64, pa budem sutra javio da li radi. @thopok, @Joke hvala na savjetima.
![]() |
#6 |
Premium
|
Stavio natrag vistu x64 i sve radi normalno. Svejedno bi ju stavio nevezano za ovaj problem, zato što mi 32bit-na prepoznaje samo 2GB RAM-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|