|
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
p.s. sa tim procom ne trebam 2 keksa??????????????????? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Jeftinije su Soltek k8an-rl i gigabyte k8vt800. IMHO još se ne isplati to kupiti, makar su performanse odlične u 32-bitnim aplikacijama. U ovom trenutku imaš 64-bitni Linux i 64-bitne beta windoze, na kojima možeš vrtiti 64-bitnu verziju Far Crya i to je to! Athlon 64 (socket 754) ima jednokanalnu 64-bit vezu s memorijom, a ak hoćeš imati 128-bit vezu proca s mem. moraš imati ploču socket 940 i Athlon 64 FX. Na ljeto izlazi socket 939 na koji buju išla oba dva proca. Tak da mislim da se to još ne isplati uzimati, nek cijene padnu, nek izađe još 64-bit aplikacija (a to neće dugo izać), nek izađe taj socket 939, a do toga kaj nam fali na 32-bita. 64-bit još spada u budućnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
asrock = 100 evrica u nekom od domacih casopisa vidio sam(bug ili pcchip nisam siguran) recenziju i vrlo dobre impresije o njoj. ![]()
![]() |
#7 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Trenutno najbolji bang for bucks je 2500+ MOBILE i NF 2 Abit/Epox/DFI Lan Party II ploča. Uz to Corsair DDR 400 ili Hardcore DDR 500 dva sticka od 512 Mb. A 64 se do kraja godine ne isplati, a možete svi na njega slindrati ko divlji pesi. Ja ga kupujem početkom druge godine - za manje love, uz bolju podršku i bolje od svih koji su prvi morali konja u selu imati, pa makar to bilo i kljuse. - IMHO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Je, ja već čekam 939pinca quite some time.AMD šuti-what is it? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ziher buju oba pala, a 939 bi trebal po ljetu izać |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ja sam štel pitati jel buju razvili "non FX" Athlon64 sa 939 pina...i ljepo si mi objasnio da neće ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Daklem - za sve grlice tamo vani. Sck. 939 ploče neće jerbo ne mogu biti kompatibilne s 754 procovima - zbog fizičke razlike u broju i razmještaju pinova. Ako netko ne vjeruje - neka kupuje, ali nemojte reći da vas nisam upozoril kasnije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ako misliš clockat proc trebao bi definitivno počekat,sa novim socketom dolazi i novi stepping procesora tako da će se sigurno pojavit nešto kao sadašnji barton 2500 a abit i slični uvijek imaju neku bolesnu ploču.Sve u svemu uskoro nas čeka nešto kao 270x11 na 64 bita i to vjerovatno po povoljnijoj cijeni nego ovo sad |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
|
Trenutno je najnebugovitiji chip SiS 755, dok su nForce3 i Via K8T800 jako bugoviti, a sadašni A64 su nešto tipa TBird, stoga čekat socket 939.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premijum AMDebil
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Headbangig Grunf!
|
Nije uvreda al zakaj uzimat Tbirda ak znaš da dolazi Tbred? Svi se slažemo da se Athlon nemre mjerit s Athlonom XP.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premijum AMDebil
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|