Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.07.2008., 00:53   #1
Antonic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
WindowsXP smrzavaju ako je u BIOSu enablean USB

Etoga. Ka sta naslov kaze. Bloka mi je winXP nekidan. I kad bi isa dignit win onda bi se smrza na logu koji bi bija jako taman. A ako bi disablea USB u BIOSu onda bi se nakon toga comp resetira.

Tralalala... sad nakon testiranja i zajebancije formatira sam HDD ( moj tip je bija da nie do windouza jer su se normalno startali na drugom compu) i naacija novu instalaciju. E sad prvo nije mi tilo proc onaj dio kod instalacije "setup is starting windows" bez da iskljucim USB u Biosu. Onda kad sam instalira sve opet ista pisma s tim da sad ako to iskljucim onda se windows dizu ok. Kad ukljucim na startupu mi pocme prepoznavat hardware i kad dodje do USB blokira i ni makac.

Jel bi treba flashat BIOS? ili je problem hardwareske prirode?
I kako to uopce testirat bez da stvarno flesham bios? Reseta sam CMOS i proba niz postavki s istim uspjehom.

Edit: Konfa je: MSI P965 Neo, P4 3.06Ghz, 512mb rama, 250GB Seagate Barracuda, ATI Radeon x800, napajanje 550w ne vidi se koje vjerojatno noname nekakvo

Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 24.07.2008. u 08:32. Razlog: Dopuna na kritiku admina (isprike i hvala)
Antonic je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2008., 10:29   #2
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ploča ti je zrela za reklamaciju/penziju...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno