|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
WindowsXP smrzavaju ako je u BIOSu enablean USB
Etoga. Ka sta naslov kaze. Bloka mi je winXP nekidan. I kad bi isa dignit win onda bi se smrza na logu koji bi bija jako taman. A ako bi disablea USB u BIOSu onda bi se nakon toga comp resetira. Tralalala... sad nakon testiranja i zajebancije formatira sam HDD ( moj tip je bija da nie do windouza jer su se normalno startali na drugom compu) i naacija novu instalaciju. E sad prvo nije mi tilo proc onaj dio kod instalacije "setup is starting windows" bez da iskljucim USB u Biosu. Onda kad sam instalira sve opet ista pisma s tim da sad ako to iskljucim onda se windows dizu ok. Kad ukljucim na startupu mi pocme prepoznavat hardware i kad dodje do USB blokira i ni makac. Jel bi treba flashat BIOS? ili je problem hardwareske prirode? I kako to uopce testirat bez da stvarno flesham bios? ![]() ![]() Edit: Konfa je: MSI P965 Neo, P4 3.06Ghz, 512mb rama, 250GB Seagate Barracuda, ATI Radeon x800, napajanje 550w ne vidi se koje vjerojatno noname nekakvo
Obalo sunčana ti moj si cijeli svijet... Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 24.07.2008. u 08:32. Razlog: Dopuna na kritiku admina (isprike i hvala) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ploča ti je zrela za reklamaciju/penziju...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|