|
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Nije bas da ne znam sta govorim... Ali u prozorima XP bude radilo kako treba... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Dela Crysis na 1280 * 1024 s njom, detalji medium, Grid također, detalji high... Grafa je super za tu lovu, em s njom dobiješ S1, em je gore analogna regulacija ( koja se za razliku od digitalne 3 put manje grije, i dobro je sređeno hlađenje. Memorija ima pasivce po sebi koji dobro odrađuju svoj posao. Od prvog dana ju vozim s Powercolorovim biosom ( 600 / 700 ), dok GPU poteže do 673, a memorija do 768. Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 09.07.2008. u 11:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja ti imam takvu, doduše powercolor, crysis sam igra ( oko 5 min max ![]() ![]() Hladnjak je odličan, ne triba ti dodatni vent.
Zadnje izmijenjeno od: Funkenstein. 08.07.2008. u 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali nema smisla da je kupujes ako ne budes clockao.... A na clockanoj ce doslovce letiti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
Daj molim te ne pričaj gluposti... ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 09.07.2008. u 11:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Niti 3850 ne moze tjerat krizu na 1280x1024 i medium detaljima, dapace, jedino je igrivo 1024x768 i medium detalji. Kome se igra kriza, nek priceka par godina na graficke koje ce je moci tjerat. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja sam upalija crysis stavija rezu na 1680x1050 i on je sam pronaša optimalne postavke - medium. Igra mi je normalno radila, ali dobro, možda je greška šta nisam upalija ATT/fraps/uuu vidi u koliko mi fpsa vrti Gordonov program. Može uzet i neku od polovnih jačih.
![]() |
#14 |
Banned
|
a čuj..radi..radi na 15,35 ili 55 fps nije isto..ili 85...ako možeš pokrenuti,ne brejka ti previše dok pucaš,hodaš,skačeš..pri zahtjevnijim scenama..20tak fps ti je dovoljno..ti sretan,svi sretni..nevolja je kad se učlaniš u klan,ko ja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
imal sam powercolorovu x1950pro i sve mi je islo ko urica, osim kod nekih zahtjevnijih igara zbog pregrijavanja i prejake struje kroz vrm ![]() al ova ti nema taj usrani digitalni tak da bus s grafom zadovoljan osim ak ne tiras sve na high ![]() Citiraj:
to si bios sa moje stare s krepanim vrm-om skinul? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ne :P, skidal sam s neta, samo da ne skinem s tvoje ( P.S. radi ona ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Kupio nedavno ovu grafu x1950pro u hgspotu http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=028248 Stiglo napajanje asusovo 550w nova serija..grafa ubačena 6pinski spojen 24pinski spojen Matična je http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...s2_2.0_big.jpg Kad upalim komp sve nešto pobrana slika neke kockice iza se vidi kako diže windows...sve nešto puno kockica u boji...mislio sam da nije dobro sjela grafa al nije ni to problem..Nisam je nosio ni kod koga drugog probat,zato sto svi koriste AGP koga znam..neznam sta da radim..nisam sad u hr grafu sam kupio u zg nemogu je ni reklamirat.. Sta joj je ovo neki joomper.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
jel se vidi slika dobro u biosu? probaj sa nekom drugom grafičkom. EDIT: namjeravam kupit ovu grafu ali mi je gužva oko prvog pci-e slota pa me zanima jel mogu ja stavit grafu u drugi pci-e slot?radi se o SLI matičnoj? Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 13.07.2008. u 01:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
imo sam nv6200 256mb tc 512 pci-e slika je loša i u biosu niš se ne vidi druge grafe rade na mom kompu ne kupuj grafu u slučaju da ti bude kao meni..pa sad cekam reklamaciju od 45 dana..nadam se da ce mi dati novu... kakva su vaša iskustva sa hgšrotom i reklamacijom,dali uvjek rješe problem..ili muljaju!?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
pozz imam ati peak radeon x1950gt i nigdje ne mogu vidjet kolka joj je temperatura ni ccc ni gpu-z(v.0.2.6) ni everest ultimate edition dok na staroj HD3450 na ccc sam mogo sve vidjet i temp. i na kolko posto radi i mogo sam ju oc. ova nema nista skino sam i instaliro ccc 8.7 i opet nista? i jos jedno pitanje jel postoji nacin da ja namjsestim na kolko ce se vent. okretat i na koji nacin da je oc ako ne preko ccc?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Kaj se tiče toga da nemreš očitati temperaturu, možda je PEAK izbacil temperaturni senzor u svojoj verziji X1950 kartice ili je senzor sfušan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nažalost, nemreš si onda puno pomoći. PEAK nije referentna kartica i izgleda da su izbacili temperaturni senzor skupa s mogućnošću kontrole okretaja ventilatora. Eventulano da kupiš neku alternativu, poput onog Zalmanovog FanMatea ili bolji cooler. Imaš čist pristojinih rabljenih coolera za relativno male novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
samo da se ubacim malo u temu, frendu sam ubacio bas peak-ovu 1950gt u konfu, tako da: nema senzora, tako da nista od mjerenja temperature ![]() i sto se tice hladnjaka, nisam siguran ali mislim da ima nekakvu regulaciju. jer meni nije bucan, nemam pojma. ali nemojte me drzati za rijec, samo moj osobni dojam. plus, hladnjak je zerotherm. i cini mi se da obavlja dobar posao, i sto se tice hladenja i same tisine. nije da je bescujan, ali nije ni brujalica. radije testiraj dan-dva u igrama grafu, ako si zadovoljan tisinom - ne diras nista.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
3.14zda ®
|
Mislim da niti jedna iz GT serije nema senzor tempereture GPU-a, kao sto to imaju Pro. Najbolje tu utopi i nadji onu PowerColorovu sa Accelerom X2, ta je najbolje sto novac moze kupiti iz te serije X1950Pro/GT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
@boris87 jesi riješio to sa reklamacijom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Nisam prijatelju...evo sace 45 dana kako nisam vidio grafu...valjda ce me ubrzo nazvat da dodjem po nju...rekli su mi da ih ne zovem i ne budem dosadan te ce oni nazvati kada bude sve popravljeno...jako su kulturni radnici tamo u hgspotu.. ![]() mogo sam dosad kupit 20 onakvih grafi....eto to ti je kad nemaš sreće u zivotu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|