Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.07.2008., 16:36   #1
zole052
Premium
Moj komp

zole052's Avatar

Datum registracije: May 2006
Problem sa titlovima

imam titlove koji se ne mogu otvoriti u gom-u... titlovi su "sub" format te kada ih otvorim u gom-u sa subtitle explorerom prikaze mi samo prazno ko da nema titlova... a ako otvorim te iste titlove u notepadu sve je normalno i postoji cijeli tekst kao u titlovima koji rade dobro...
zole052 je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2008., 16:38   #2
flajpan
.....
Moj komp

flajpan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor zole052 Pregled postova
imam titlove koji se ne mogu otvoriti u gom-u... titlovi su "sub" format te kada ih otvorim u gom-u sa subtitle explorerom prikaze mi samo prazno ko da nema titlova... a ako otvorim te iste titlove u notepadu sve je normalno i postoji cijeli tekst kao u titlovima koji rade dobro...
Ne koristim GOM tako da ne znam podrzava li sub ili ne, ali možeš sa subtitle workshop konvertirati titlove u koji god format želiš.
flajpan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.07.2008., 17:20   #3
zole052
Premium
Moj komp

zole052's Avatar

Citiraj:
Autor flajpan Pregled postova
Ne koristim GOM tako da ne znam podrzava li sub ili ne, ali možeš sa subtitle workshop konvertirati titlove u koji god format želiš.
ma podrzava gom sub format, nemam pojma kako nece raditi ali evo konvertiro sam ih u srt i sada cudo radi hvala puno
Staro 03.07.2008., 17:31   #4
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor zole052 Pregled postova
ma podrzava gom sub format, nemam pojma kako nece raditi ali evo konvertiro sam ih u srt i sada cudo radi hvala puno
Inace se to meni isto znalo dogadjat pa sam rijesio updateom na najnoviju verziju. Od tada nikad problema.
Roso je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2008., 20:08   #5
zole052
Premium
Moj komp

zole052's Avatar

meni se to desava sa svim verzijama gom-a jer se sam updatea kada dodje nova... a to se desava svako toliko sa nekim sub titlovima, obicno rade a ako ne rade nadjem druge ali ovaj put su zvjezdane staze u pitanju i jedini titlovi koji postoje pa sam odlucio to rjesiti
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno