|
![]() |
#13891 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ja sam dost cesto tam. Malo je skupo, al jebiga, vrijedi svake lipe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13893 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam isto od puno ljudi cula da je jako dobro i da se isplati...isto tako sam cula da je jako skupo, no sad kada gledam cjenik ne čini se tako ludo skupo... ![]() doručak: pola lizike, abc sir i zimska + ![]()
![]() |
#13895 |
Spam Witch
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13896 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Klopam sendvic iz dione... :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13899 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Paradajz-juha, šopska šalata i tost sa šunkom i sirom ![]() Trešnje sam jučer ubio, jedini problem je kaj sam prije poŽderao sir i vrhnje a poslje i breskve...zalio mineralnom... Sam me preseklo u gluho doba noći ![]()
![]() |
#13900 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Šalu nastranu, nakon slavljeničkih obžderavanja, trebalo je malo stati na ljoptu; danas dvije debele lokarde sa kumpir šalatom i uz to šopska sa dodatkom fete. Sutra bi trebale biti mahune iz vl. vrta, široke, krem boje sa ljubičastim pjegicama, slasne a uz njih dinstana junetina i Žuja.
![]() |
![]() |
#13901 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Maloprije sam ubacio u cepter na dvije žlice masti pola kile narezanog carskog mesa i dva veća luka. Poklopio i nakon 30 minuta je taman zažareno kak treba biti. 2 tumorga se hlade u frižideru.. To mi je nagrada za današnjih 10 km bicikliranja. ![]()
![]() |
#13902 |
Super Moderators
|
Dovlekel sam si neki dan kilu pistacia...živa napast ![]()
![]() |
#13906 |
Super Moderators
|
Matori i ja bili na gablecu, pica je glumio finca pa je poŽderao Zagrebački, ja sam se držao klasike i ubio se ćevapa, šiša i luka ![]() Budući da nisam morao vozit-pala je i prava Žuja a ne onaj odurni Cool... ![]()
![]() |
#13909 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Od jučerašnjih lokardi ( nije se sve pojelo jer su bile 2 x po 70 dag ) napravil sam navečer marinadu s lukom, češnjakom, maslinovim i kvasinom. To sam grunul za ručak al sam brzo ogladnil pa evo dolazim iz kuhinje gdje sam mrknul dva tanjura dinstanih mladih mahuna, a uz to nekakvu Lidl-otrovnu-jeftilen-kobasu ( ak' preživim, bude dobro...) Sad teško dišem pa idem malo u horizontalu da se napravi mesta za Žuju...
![]() |
#13910 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam danas čudno jeo jer sam kasnio na ručak pa je teta postrugala ostatke. Kombinacija je bila odvratna. Dinstane mahune (više jušnato), špinat i pire krumpir sa parom pečenih kranjskih kobasica. Ali za pravo svinče nema lošeg napoja. ![]() Edit: U ku....c ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 03.07.2008. u 17:00. Razlog: Nema više pive u frižideru |
![]() |
![]() |
![]() |
#13911 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Upravo cekam narudbu Čizburgera sa kolom. Ah taj lagodan zivot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13912 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13913 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ajde vi koji volite fino jest, trebam neki savjet.. Naime ovo ljeto ostajem u Zgb, a menza se zatvara od 15.7 do 1.9. i sad ne znam sta cu jest, i koliko ce me to kostat jer ovako mjesecno pojedem 1000 kn.. (po menzama) Kuhanje po doma ne dolazi u obzir, jer: -ne da mi se kuhat -onda mi se ne da pospremat -samo mi dodatno zagrijava stan, a klimu jos nisam rijesio Znaci trebam neki savjet gdje se za neke normalne pare moze pojesti , onako fin i obilan obrok? i nemojte mi sad nabrajat gdje ima dobrih chevapa i sl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13914 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13916 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Definiraj normalne pare? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13917 |
JDM
|
1500kn za mjesec i pol. Ako je 1000na mjesec do sada trosio. Neznam. meni se cini dosta tesko. Covjece pa samo za kruh mu treba 150kn na mjesec i to da je stedljiv. 33kn po danu, a da nije menza, je dosta tesko izvedivo. da oce kuhat doma, onda da. Ovako ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13918 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() bolje reci neznam kuhat, jer dva mjeseca jesi nesto što nećeš napraviti doma nebu bilo dobro ![]() kupi si toster (80kn) pa pravis tostove za dorucak...za ručak bi mogao otići u onaj restoran kod merkatora (kraj čipoteke, tamo je sve jeftino) imas po importane centru par tih samoposluga, pa i u pevcu čak ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13919 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nije da ne znam kuhat, dobro nisam Jamie Oliver.. Nego jednostavno mi se ne da, sve mi je spojeno->soba+dnevni+kuhinja=15m2. i sad da tu jos nesto kuham, a u stanu je iovako vec 27-30 C.. Iznos koji cu potrositi? Bitno mi je da bar jedan obrok bude normalan, nesto kao sto je bego predlozio, neki gablec ono za 20 kn i da se covijek moze normalno najest, a otatk cu se skrpat po pekarama i sandwich barowima, ponekad i do konzuma nesto smislit.. Znaci trebam prijedloge dobrih gableca od 20-25 kn..i naravno lokacije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13920 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Doručak ( 7 i 30 ), ručak ( 12 i 30 ) te večera u 18h. Ako se promuvaš između doručka i ručka, dobiš i marendu ![]() Jedino bi mogao biti problem što bi nakon par dana poželio ipak sam kuhat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|