| 
 | |||||||||||
|  18.06.2008., 23:35 | #1 | 
| Moderator Datum registracije: Nov 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | 

kasda pomoČ, hitno!!! :)
			 este mucho traffico, uno... uno accidente   nego ako ja sad ne odem popit čašu rakije i zalijem to sa solo mladim lukom - neće nitko. naime glupa kasdetina mora ići u (teško za vjerovat) funkcionalni router mod i konekcija je napravljena, veza radi sve 5 i sve 6, surfam pron znači. problem nastaje kad ugasim uređaj i ponovo upalim - neta nema, dns servere nije prepoznao i generalno dijagnostika kaže da user i pass nisu ok. on teh other hand postavke su sve zapamćene, user piše, pass piše, zapravo dosta je da prođem onaj "wizard" u editiranju 0/33 konekcije na next-next bez ikakvog editiranja postavki, restartam kasdu i opet sve radi normalno. pošto je to uređaj jedne mlade dame, sama spomen web konfiguracije ne dolazi u obzir, isto tako kad dođe doma spojiti uređaj ukoliko ne prođe next-next neće imati neta, da ne pričam o nestancima struje i sl. jel ima lijeka ovom svemirski glupom komadu hardvera ili što jače u zid s njim? | 
|   |   | 
|  18.06.2008., 23:48 | #2 | 
| Moderator Datum registracije: Sep 2006 Lokacija: St 
				 | Premda je zadnje predloženo najbolja opcija (npr. zamisliš da je Mudrinić il njegova slika na zidu gdje zvizneš s Kasdom). Jel T-Coma fw u njoj? Da probaš one procedure iz Biblije da je oslobodiš MaxTv zla? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  18.06.2008., 23:54 | #5 | 
| Moderator Datum registracije: Nov 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | ma sve jasno, ali ako ima netko sličan problem i rješenje, bilo bi lijepo da nisam sat vremena proveo gledajući glupu web konfiguraciju bez ikakvih konkretnih rezultata. to kaj ona radi u ruter modu do idućeg gašenja me ne zadovoljava  zvao u t-com szk i veli tip gle to ti je drek koji je zamišljen da dela ko glupi modem i bilo koja naprednija funkcija od toga tipa održavanje stalne konekcije će ti raditi nikada... eto pošteno mi je i reko  | 
|   |   | 
|  19.06.2008., 00:01 | #6 | 
				 | Nema se tu šta "dekodirat", ako hoćeš možeš probat napravit po proceduri ili dami kaži da kupi pošten uređaj. | 
|   |   | 
|  19.06.2008., 00:22 | #7 | 
| Registered User Datum registracije: Jun 2007 Lokacija: Croatia 
				 | Imo kasdu i znam koje je veliko s****. D-Link sve 5. | 
|   |   | 
|  21.06.2008., 17:40 | #10 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2006 Lokacija: . 
				 | I meni se isto dešava sa kasdom, kad idem save/reboot ili ugasim i upalim nema veze, ali onda sačekam koju minutu i opet save/reboot odnosno ugasim i upalim i sve radi, kažu mi iz HT-a da je to do njih, valjda njima ostane da sam spojen pa mi ne daju da se opet spojim, naravno nakon nekoliko minuta se opet može, valjda dok njihov server skuži da ja nisam spojen... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  21.06.2008., 19:16 | #11 | 
| Does youer dewg byte? Datum registracije: May 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | Uzmi pošteni router   Kasda je super kao modem, i to je to. Ja sam uzeo Airlive ARM-204 (Annex B za T-com), morao sam puknuti novi flash na njega, ali bome radi bez greške  Pa eto, mislim da investicija nije prevelika, a ako ostaviš Kasdu, budi spreman na konstantne probleme. 
				__________________ " Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? "   | 
|   |   | 
|  23.06.2008., 01:11 | #13 | 
| JDM Datum registracije: Sep 2004 Lokacija: Zagreb 
				 | kasda me kostala 8 godina zivota. | 
|   |   | 
|  23.06.2008., 01:15 | #14 | 
				 | Ma treba na Kasdu stavit sliku Mudrinića i po vudu principu zabijat igle, čavle (tko šta ima). | 
|   |   | 
|  23.06.2008., 01:44 | #15 | |
| nautic expert Datum registracije: Feb 2005 Lokacija: Rijeka-Opatija, negdje između 
				 | Citiraj: 
 optimističan pokušaj koji je bio osuđen na propast prije nego sam započeo. da ne pričam o spoooorim 5 do 10 minutnim restartovima prilikom svake promjene postavke itd. da, moj savjet je "u zid". čim jače nek zvekne... | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |