|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
(riješeno) SATA na ATA
Nisam siguran ako je naslov dobar uglavnom... Danas sam promijenio MB i naravno ima ATA za samo jedan HD, a ja imam 3 ATA diska... I zbog toga sam si ugradio PCI karticu od Silicon Image-a koja na sebi ima utore za 2 ATA kabela. Posto se ne kuzim bas najbolje i ispucao sam sve sto sam mislio da je razlogom ne ocitavanja mislim da je bolje da zatrazim strucnu pomoc od vas ![]() E da i jos nesto... HD ocita odmah nakon provjere ali kad dignem windowse, u njima ih nemogu naci... ![]() Pomozite glupanu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A u windowsima si instlairao drivere za taj kontroler? Mislim nema ružnih uskličnika u device manageru? Ima li diskova u device manageru i disk managmentu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Skidao sam sinoc 10 razlicitih drivera i nijedan nije sljakao... Al danas sam nasao i sad sljaka. E sad je drugi problem ali da ne otvaram novi thread cu nastaviti ovdje... Hard pokaze i sve ali... Jedan hard je normalan, dakle mogu uc u njega i koristit podatke sa njega ali... Drugi disk mi pise da umjesto 80GB koliko je imao prije da sad ima 32GB i ne zeli ga otvoriti vec pri svakom pokusaju ucitavanja podataka sa njega izbacuje mi prozor da disk nije formatiran i zelim li ga formatirati sada... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Koji je to točno problematičan disk? Radi li na ATA-i od ploče? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
|
Np to se često dešava, posebno kad se pika po disku koji je već zašarafljen u caseu... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|