| 
 | |||||||||||
|  04.06.2007., 14:16 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2006 Lokacija: Križevci 
				 | 

Dizanje windowsa
			 Kupio sam novi hard WD SATA II,spojio na komp,uredno ga podijelio na dvije particije,na jednu instalirao windowse i javila sa stvar koja me smeta... Upalim komp prode sve ono prije,logo od maticne,dizanje windowsa i welcome screen i pojavi mi se desktop bez ikona i tak stoji jedno 3-4 minute dok sve ne digne do kraja. Ponekad ni ne digne nego moram restart i onda digne do kraja opet za 3-4 minute  U cemu je problem? | 
|   |   | 
|  07.06.2007., 22:11 | #2 | |
| Torrent freek Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: Split 
				 | Citiraj: 
 Imaš možda mrežu ? ili neki proces šta se bezkonačno dugo diže ? 
				__________________ | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  28.05.2008., 19:03 | #7 | 
| Chile Datum registracije: Apr 2008 Lokacija: Destination Unknown 
				 | Sry sta ovako upadam, ali da ne otvaram novu temu. Imam problemčić. Naime kad upalim racunalo fino se digne iz boisa, a onda treba cekati cca 4 minute i tek onda se počne dizati windowse, iako odmah pronađe particiju di su istalirani, a kasnije sve ispravno radi... u cemu bi mogao biti problem sto mu tako dugo treba da pocne dizati windowse? 
				__________________ ___________________ | 
|   |   | 
|  28.05.2008., 20:13 | #8 | |
| N00B Datum registracije: Oct 2006 Lokacija: Split 
				 | Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  28.05.2008., 22:22 | #9 | 
				 | Inace nebi trebalo biti problema sa drajverima jer je sve do jucer fino radilo, a tek sinoc mi je to pocelo , stim da nisam nikakve posebne programe istalirao koji bi utjecali na to.. Evo na ovome stoji cirka 4 min i tek onda pocne dizanje windowsa 
				__________________ ___________________ | 
|   |   | 
|  28.05.2008., 23:01 | #10 | 
| Premium Datum registracije: Apr 2006 Lokacija: Čabar/Rijeka 
				 | Makni auto u biosu (postavljeno po defaultu) i postavi nađene uređaje, a tamo di nema ničega, jednostavno disable   Vjerojatno ti traži neki hardver, ali zapravo ne postoji  | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  31.05.2008., 11:23 | #11 | |
				 | Citiraj: 
 EDIT: istalirao sam linux onako da se igram  i sad vise nema cekanja u BIOS-u ... nemam pojma zasto sad se odmah diže nakon sta sam linux istalirao. Koja tuka 
				__________________ ___________________ Zadnje izmijenjeno od: DjedMraz. 01.06.2008. u 12:15. | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |