|
|||||||||||
|
|
#13171 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jel bosanski ili hrvacki lonac... hebiga crv, više manje ![]() nego jel netko od vas klopao bosansku kalju, to su šnicle neke živine spečene pa onda raskuhane u čušpajzu okusom i izgledom sličnome prislijenom zelju samo je to sve skupa šarf u božju mater i naravno nije okus prisiljenog zelja jer ide gro extra stvari nutra. |
|
|
|
|
|
#13173 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
i ja volim škame-on-a-stick dok šećem kućom... ovo je narodno jelo odobreno od strane alije sirotanovića čovječe ![]() |
|
|
|
|
|
#13174 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
|
|
|
|
|
#13175 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
cek di ti zivs na selu?! ili u zgb?! hehehe mislim domaci pravi kuruzni sam jeo jednom u zagorju i predobar kruh sve bi dao ponovo za takav sad jedem industriski kukuruzni ali nije los nimalo iz pekare krune je kruh... pravi burke se radi sa svinjskom masti i to je najbolji burek koji mozes dobit samo sto vecina kretena koristi usrano ulje jedino u osk pekara retfala radi sa masti burek i burek je preee dobar |
|
|
|
|
|
|
#13176 |
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jos samo da se manje luka trpa u burek s mesom, jako rijetko je naci bez mase luka inside. Tako zamaskiraju lose meso, pas mater. Inace, jel ima i ovdje koga protiv Vegete? Mi je doma ne koristimo vec okruglih 5 godina, jupi! |
|
|
|
|
|
#13177 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Nije loše uglavnom ![]() Danas nastavljam sa sarmom ![]()
|
|
|
|
#13179 | |
|
JDM
|
Citiraj:
Vegetu nerebim godinama... Mrzim ju. Ubija okus hrane... 100% redneck with a shotgun ![]() ![]() ovaj desno klinac sa pljucom ti je nas AMDejac dok je bil mali ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13180 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#13181 | |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Siroti dostavljač vraća lovu dok ti fino probavljaš mukte klopu a kuharica si u ostavi za metle reže žile.. ![]()
|
|
|
|
#13182 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
u kojoj pekari flex? meni je burek bio super u onom malom kiosku na trešnjevačkom placu no više ga nema ...tj. kiosk je jos uvijek tamo ali vise nisu bureci nego neka kineska odjeća ili tak nekajjednom sam naisla na recept za domacu vegetu...bas cu to probati napraviti
|
|
|
#13184 |
|
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma vegeta je meni oduvijek bila odbojna. Prejaka je i ubije okus jelu, plus one mrvice. Ja se držin toga da je što manje začina to bolje. Dokaz: Jel stavljate vegetu na pršut? Jel stavljate vegetu na pečeno janje/prase? Čime začinjate sudžuke? Samo sol i ljuta paprika Lešo teletina? Samo sol, možda ajvar.. itd...
|
|
|
#13185 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
mi delamo domaću vegetu već godinama. OK je, al dosta zazeleni jelo zbog celera i peršina, pa se kompenzira crvenom paprikom ili vrhnjem. Kupovna vegeta mi je OK, koristim je skoro svaki put kad neš kuvam, kaj vam je. Poduprite rvacko Židi! ![]() |
|
|
|
|
|
#13186 |
|
Super Moderators
|
Klopa: Amdejac Hamm Daddy ako ne ode u Tuhelj Fleks Buljo MAHER SU rendula, ako se oporavi od norijade. Wolverine ak ne ode u VU srale7 Zunzara Ništ od mene, voda sam do 19.00-20.00 ziher, ako ne i dulje ![]() Jebiga... Kaj da onda velim baki, koliko ljudi dolazi, vidim da je zapisano osam i tri mo-žda ![]()
|
|
|
#13189 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Podjeli s nama obiteljsku tajnu spravljanja domaće vegete.
|
|
|
|
#13191 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Klopa: Amdejac Hamm Daddy ako ne ode u Tuhelj Fleks MAHER SU rendula, ako se oporavi od norijade. Wolverine ak ne ode u VU srale7 Zunzara Dobio slobodni petak, naglo se izmjenili planovi, otpadam, sry... ![]() Možda cuga.
|
|
|
#13192 |
|
JDM
|
Vec vidim da bu nas 6 na zderama. Ko ga sljivi, srale dolazi, budemo njega zejbavali kad nema Jelca ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13193 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
#13194 | |
|
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13198 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
DOMAĆA VEGETA "Trebamo razno povrće kao mrkvu, peršin s listom, celer, korabu, karfiol, kelj, prokulicu, brokulu, pasternjak, poriluk, a možemo dodati i koprivu, stolisnik, dobričicu, srijemuš, list komorača i kopra. Sameljemo u stroju za mljevenje ili naribamo u mikseru. Dodamo 10-20% morske soli, sve dobro izmiješamo, ostavimo da odstoji 1 sat i stavljamo u čiste i suhe staklenke. Na vrhu prekrijemo redom soli i poklopimo. Čuvamo u smočnici. Ovako pripremljeno može trajati i godinu dana. Poslije otvaranja čuvamo u hladnjaku. Stavljamo u sva slana jela."
|
|
|
#13199 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Klopa: Amdejac Hamm Fleks MAHER SU rendula, ako se oporavi od norijade. srale7 Zunzara Ni mene nema... na nečju žalost ili sreću vidimo se na nekim drugim žderonjama
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|