|
![]() |
#1622 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dok DDR3 saživi i pojeftini, bilo koja od tih ploča će biti stara krama pa zato uzmi P5K i ne zamaraj se previše podrškom za DDR3.
#1624 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Istina ja sam imao samo jednu takvu kombo ploču koja mi je fakat radila da bi rječ reko - Matsonic MS8137C+ na KT266 čipsetu koja je imala jumpere za prebacivanje DDR/SDRAM moda i koristio sam je i sa jednim i sa drugim ramom (zato je i bila kupljena jer je imala SDRAM) i fakat nemogu ružnu riječ reć o njoj, ali zato je frend imao jednu KM266 baziranu koja je sama sranja radila... ![]() A imao sam ih još hibridinih u rukama i obično sranja s njima, pri tom ne mislim na OCanje i sl nego na normalni rad...
#1626 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
2 socketa za proceve? Stvarno neki teški mutant. Ziher Asrock (slika se ne može povećati).
#1627 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1628 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
hvala na savjetu mislim da ce bit onda P5K naravno kad se ustedi jos koja kunica, isto moram potvrdit za Matsonic MS8137C+ da mi je radila i sa sdramom i ddramom odlicno usput koje su okvirne mogucnosti za oc P5K ploce sa E4xx i E6xx? |
![]() |
![]() |
#1629 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() gori layout nisam u zivotu vidio ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1630 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
ASUS P5K Deluxe
nisam znao di da otvorim temu, pa sam ju lupio ovdje s obzirom da se radi o Intelovom čipsetu... ....ono kaj me najviše zanima u vezi dotične ploče je, dal je ima za kupit di u ljepoj našoj...jer baš tražim po nabavi, hardveraju i ništa.... ...našao sam modele E i Premium, al ove deluxice nigdje.... ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Lakše je lupati nove teme, nego potražiti postojeće... Nabava baca rezultate, ali kažeš kako si gledao tamo, pa pretpostavljam da si pogledao na web stranicama shopova (Protis i Optimum npr.) kad kažeš da nema? Inače, osobno nemam ideje gdje bi je još moglo biti...
__________________ |
![]() |
![]() |
#1633 |
sam svoj aka
|
@veliko_pile, i meni su sve 3 slične, što se tiče layout-a i ovoga kaj si ti naveo, cijene su svima tu negdje, a bilo je ljudi kaj su se žalili na E model, a za delux sam čitao da je kao najbolja...pa sad pitam dal netko zna di ima Delux-ice, ja sam pretražio par shopova i nisam našao.... |
![]() |
![]() |
#1635 |
sam svoj aka
|
slažem si sve iz jednog shopa, odabrao sam si Protis jer imaju baš sve kaj mi treba, a i ići će preko R1... ![]() ...jedino kaj mi nejde na ruku je ploča, ali Premium imaju, a onda ću najvjerojatnije ići na nju....ne doslovno.... ![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pozdrav ljudi! Može li mi netko pomoći u izboru između dvije ploče u kombinaciji s E8400 ABIT IP35 i DFI LAN PARTY DK X38-T2RB Koja je uopće prednost Intelovog P35 nad X38 chipsetom? Postoji li razlika u performansama (znači ne mislim na broj PCIEx16 staza, RAIDa, LAN(ova)...dakle-samo performanse)? Hvala! Zadnje izmijenjeno od: DuHc. 13.05.2008. u 10:01. |
![]() |
![]() |
#1637 |
Premium
|
Anyone?!? ![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
za e8400 bit ce bolji p35,,, ako mislis neki jaci oc onda commando jos bolje. ako ti nije problem starij chipset i 200kn |
![]() |
![]() |
#1639 |
Premium
|
Hvala na odgovoru! Nekako nebi P965, chipset star 2 godine... Znači po tebi nikakvih prednosti X38 chipseta? |
![]() |
![]() |
#1640 |
Premium
|
prednosti x38 si vec gore naveo, ne znam sta jos da ti napisem jedino da se dobro slaze s core2quad, a ti kupujes dualca tak da bolje onda neku jaku p35 ploču; ako ti se commando ne svidja,, recimo asus p5k, ta abitica gore ili neki dfi p35 koji ti pase cijenom... |
![]() |
![]() |
#1642 |
Premium
|
jesu kvalitetnije ali racunaj na to da kupuje e8400 pa sam mu zbog oc-a preporucio p35, a to da se svasta moze naci je istina zato sam mu preporucio tocno koje da kupi |
![]() |
![]() |
#1644 |
Premium
|
Znači X38 bi bio bolji overclocker od P35? Za sada ne razmišljam o tome, ali treba razmišljati dugoročno... Nekako mi je uži izbor pao na ove 2 navedene ploče, HGspot bi bio uvjet ![]() Ne znam ima li smisla davati 230kn više za ovu DFI-cu, posebno ako ne bih profitiorao u performansama, hlađenje mi se čini jednako rješeno... Hvala još jednom na odgovorima, ako netko ima još kakav savjet ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Premium
|
pa napisano ti je sve, za zivotinjski OC kako to dizel kaze bi bilo bolje p35, za nekakav normalni OC bolje X38, pa sad ti vidi sta ti treba, po meni x38 je bolji i jos imas normalne(x16) PCI-e utore. |
![]() |
![]() |
#1646 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
ukoliko neku stvar nemamo u ponudi vjerovatno ju mozemo nabaviti pa slobodno posalji upit na mail pa cemo provjeriti dobavljivost i posaljemo ti ponudu |
|
![]() |
![]() |
#1648 |
3.14zda ®
|
Joj kad cujem tu frazu"opsiran"...LoL. Pa nece cackati po onome sto ne kuzi, right? Napon procesora i napon memorije, te latencije su uvijek donekle isto oznacene, pa nije bios napisan na glagoljici bokte ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
EVGA nForce 750i SLI FTW
EVGA nForce 750i SLI FTW - da li netko ima ovakvu ploču ili se susreo sa nForce 750 chipsetom? Uskoro planiram preći na Intel, ali bi uzeo nForce ploču pošto bi uzeo još jednu 8800 GTS 512 MB za SLI. Po rewiev-ovima na netu ploča se čini OK, ima aktivno hlađenje i vent koji se lako zamjeni za neki drugi (tiši, pa čak i veći) kako bi se ohladio vrući nForce chipset. Ploče ima u HG Spotu za 1600 kn, ima DDR2 što mi paše, pošto nemam love za bacanje da uzmem neki nForce sa DDR3. |
![]() |
![]() |
#1650 |
3.14zda ®
|
Koliko ces platiti tu plocu, bolje ti je da utopis postojecu nVidiju i kupis X38 plocu i slozis si CF, imas normalan cipset koji se, vidi cuda, cak moze i jebacki overklokirati i ne grije se kao svinja ![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|