Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.04.2008., 17:27   #31
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Nije do kutije zašto se zove ''BOX''...nego to što dolazi sa stock coolerom i većom garancijom...kako smo gore i utvrdili...
Hmm...ADM isto prodaje tray,ali daje pune 3god. garancije,ako se ne varam...
  Reply With Quote
Staro 30.04.2008., 18:12   #32
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
bog zna tko sto prodaje! i za kakve pare das lovu kao 3god jamstva kad ono sipak bato evo tebi 1godina pa se slikaj... treba sacekat box izdanja ovo su tu neki osakaceni proizvodi ....a razlika od 100kn ili 200kn
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2008., 19:48   #33
Shrek
Premium
Moj komp

Shrek's Avatar

Datum registracije: May 2007
Ma to im je greska na netu zvao sam ja i pitao, tray i ima god dana garanciju a i u autronicu isto tako nemaju box nego tray
Shrek je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2008., 23:41   #34
windfucker
Guest

Koji jeftini trik...greška malo sutra
  Reply With Quote
Staro 30.04.2008., 23:46   #35
Shrek
Premium
Moj komp

Shrek's Avatar

Datum registracije: May 2007
Ma ne vjerujem jer su u autronicu neki mulci i nemaju pojma o nicemu. Dodjem ja i kazem da bi taj procesor i da na netu pise da imaju box a on mi ongovara da nemaju nego OEM verziju ali da je garancija isto 3 god, da bi onda zvao sefa i on mu rekao da nije nego god
Shrek je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 00:06   #36
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Ne znam za taj BOX kod Intela al ja sam svoj dobio u box verziji (iz siga) i dolazi bez venta i to se doslovno odnosi na kutiju.
Staro 01.05.2008., 00:26   #37
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor mikey_rs Pregled postova
Ne znam za taj BOX kod Intela al ja sam svoj dobio u box verziji (iz siga) i dolazi bez venta i to se doslovno odnosi na kutiju.
A kako se 2 ili 4 bitni rotary encoder može spojit na bežičnu USB tipkovnicu? Je li mogu i mehanički i optički?
Roso je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 00:36   #38
Ka55ap
Registered User

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
A kako se 2 ili 4 bitni rotary encoder može spojit na bežičnu USB tipkovnicu? Je li mogu i mehanički i optički?
Možeš spojit preko Lancer Badnorove ploče BUKLM0836 ili BUKLM0836X, oni ti to podržavaju. inaće, trebaš napravit elektroniku koja bi ti pretvarala višebitni impuls u obični digitalni impuls (jednobitni). Za to trebaš nekaakv U/D cnt. Kada imaš obični impuls kao na tipki, onda na elektroniku od USB WIRELESS tipkovnice spojiš kao tipku umjesto neke od ovih koje postoje na tipkovnici

Postoje standardni enkoderi, i GRAY enkoderi. Razlika je u impulsima te kodiranju. Preporučujem ti obične, te da složiš svoju elektroniku. ako trebaš malo informacija, samo pitaj

GL
Ka55ap je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno