|
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
zašto kad dignem fsb ploče na više od 410,množitelj proca stavim normalan 9* i probam da vidim oće li proc ići više od sadašnjih 3.6 ghz,javlja mi se poruka,"Windows could not start because the folloving file is missing on corrupt"/WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM/,i tada moram neku tipku pritisnuti kako bio se komp restarto.Kad vratim fsb na 400 winsi normalno rade.kakve veze registry i system 32 ima veze sa clockanjem proca i fsb-om većim od 410 mhz. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#273 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
|
baja hvala,ali kad uradim VCore modd na ploči i kupim novo bolje napajanje proc će bit stabilan i moć će se clockat više od 3.6 ghz ili....?
![]() |
#275 |
Banned
|
Mislim da ne. Jer on otprilike udara u zid oko 400MHz (zavisi od primjerka), te samo hlađenje LN2 i sl, te modovi na ploči i CPU (BSEL) bi mogli pomoći! |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj povisiti napon FSB-a pa onda probaj ![]() Iako je najvjerojatnije zid...ali svejedno, nikad ne znaš ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
|
zašto kad pokušam flashati bios javlja mi se poruka-non-system disk or disk error.replace and strike any key when ready-.i onda nakon pojavljivanja ove poruke moram restartati komp.u biosu je namješteno da se prvo boota floppy a zatim hard disk.unaprijed hvala.
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Gle postajes naporan s tim defektnim pitanjima i ponavljanjima za drugima kao papagaj... Jel znas da postoji google. gle cuda cim otvoris browser pokaze se (valjda). e pa on ti ima i jednu opciju koju je jako tesko nac na ekranu a to je search. preko njega se da nac svasta a sve sto trebas je upisati p0rn. kad to upises izbaci ti sve dosad objavljene biose i kako ih stavit jer svaki ima drugi nacin stavljanja jel. ajd se malo potrudi i iskoristi tih minut postanja ovakvih pitanja na doticni search na googleu. u cak 20 sec (ukljucujuci pisanje) sam uspio doci do tutoriala "how to" - gle cuda... google je stvarno mocan, a official site abita jos mocniji hvala na razumijevanju. z |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#283 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pa jesi li napravio boot disketu? fino napravi jednu disketu bootabilnom, a na drugu snimi bios file (*.bin file) i program za flashanje sve je dalje opisano na njihovim stranicama http://www.abit.com.tw/page/en/download/guide.php
![]() |
#284 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Radije bismo vidjeli da na tom taktu izvrtiš Prime ili baciš kakav SuperPi rez, nego tvoje MSN kontakte ![]() P.S. offtopic - nikad neću shvatiti ljude koji se blesiraju s tim nickovima na IM-ovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Banned
|
Citiraj:
Nekako mi se čini da je lakše se E4300 postić 100% nego sa svim ostalim E4x00 modelima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Kad bi Razer uspija nabavit nekoga E4500 pa da prova 100%OC. Iako san malo skeptičan. Neka je i fsb wall >400MHz, i neka proc može >=4.4GHz, sumnjan da će sa abiticon uspit.
![]() |
![]() |
#289 |
.
|
Najteže bi bilo naći dobar primjerak. Ono što će me uvijek zanimati što bi bilo da sam imao vodu i nekih 2.0v mogućih za procesor. Ovo sve što je meni uletjelo su stariji procesori boljeg batcha, što vjerujem ne bi bilo lako naći sa E4500. No, svakako bi bilo interesantno za vidjeti ![]() A maX se samo buni jer više nije prvi u E4300 kategoriji ![]() Bilo kako bilo, OC od 3.6GHz na takvom procesoru nikako nije za baciti, pogotovo s obzirom koliki ima multi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Jucer kupljen. Probao sam ga do 3200mhz ide sa 1.4V sa manje nisam probao.ali ni sa više. na 2800mhz ide sa 1.35V Stepping D Revision MO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
.
|
Možda ![]() ![]() Kako bilo, samo mu daj napona, neće mu ništa biti ako imaš dobro hlađenje ![]() P.S. možeš napisati točan batch sa kutije (FPO#)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#294 |
.
|
Abitica daje maksimalno 1.9v. Da, to bi bilo malo za preko 4.1GHz+... Zato su mi u planu vdrop i vcore modovi. P.S. uskoro će biti gotov moj review Abitice, pa bude zanimljivog štiva ![]() @LUXX - Google nezna ništa o dotičnom, jesi probavao max FSB? |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Kupljen je u HGspotu. Trenutno je na 280x10. Isprobao sam ga do 320x10 sa 1,4V Dalje mi se nije dalo sa fsb i strujom. Al mogao bi ic dobro pogotovo sa više Vcore i tvojim "Frižider hlađenjem" ![]() EDIT: Upravo sam ga testirao na FSB. Ima wall na 430FSB. Ispod toga boota ali nisam ga testirao Zadnje izmijenjeno od: LUXX. 08.04.2008. u 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
|
![]() http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=353007 ![]() http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=353006 ![]() http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=353003 Bezveze, uvatija malo vrimena pa kažen da vidin dokle ide. >3.6GHz meni super ![]() Stock cooler pa ne želin više dizat vcore. Validacija? Ne znan zašto neće, piše mi File not authorized. Verzija 1.44.2.
Zadnje izmijenjeno od: Funkenstein. 27.04.2008. u 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
.
|
Nije loše ![]() Sredi si neko bolje hlađenje i daj soka, na brzinama višim od 3.6GHz su jako žedni struje ![]() U vezi validacije, jesi siguran da onaj file sejvaš u .cvf formatu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ova GB-ica je malo blesava šta se tiče napona cpua, inkrementi su dobri, ali napon koji zapravo daje ... npr 1.525V je zapravo 1.48V ( govorin otprilike ).
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|