|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Neće se upalit
Danas stavio procesor novi i komp radilo je ok 10 min, zagasio sam ga i onda posle sam stavljo jos 128 mb rama I kad sam ga htio opet upalit vise se ne pali, komp se upali, ventilator vrti i cd rom i przilica par puta zavrte ali tu stane sta bi moglo bit? Otiso procesor ? Hard? Ram probo kod frenda i radi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Probaj ovako, izvadi obadva sticka od ram-a, uzmi gumicu za skolu, obrisi kontakte i onda sa nekom suhom krpicom ocisti ostatke gumice. Kada to napravis stavi ih obrnuto nego sto su sada bili, te probaj onda. Ako ne uspije, onda ti se ne podnose ta dva ram sticka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Ili ti se ne podnose RAM-ovi ili ti nije nešto u redu sa drugim RAM slotom na matičnoj, ja sam imao sličan problem na jednoj staroj MSI ploči sa Athlonom 750, sflešao BIOS i drugi RAM slot proradio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Neće se upalit
Citiraj:
Čekaj malo a kaj je to hard, RAM.....???? A joj pa kaj ovo nije autoservis help desk..... SORRY:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Neće se upalit
Citiraj:
Čekaj malo a kaj je to hard, RAM.....???? A joj pa kaj ovo nije autoservis help desk..... SORRY:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
MA te ramove sam svakako isprovo kod mene i ne rade a kod frenda rade obadva Probo stavit i po jedan ram Strah me da nije otisao novi procesor Meni je komp radio ok sa jednim ramom, dodam drugi ne radi, skinem da ga i radi s prvim, probam im zamjenit mjesta i od onda se komp viae nee upalit A 1 h prije toga sam stavio novi proc, sad me puca da je on riknuo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma proc je prdnuo |
![]() |
![]() |
|
|