|
![]() |
#12331 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa eto, s obzirom da ja tam nisam bio godinama (jedan od razloga je kaj ne radi duze od nekih 10 ak me sjecanje ne vara) napisi ti kak je ![]() ![]() Danas ubih za dorucak ujutro odmah u glavu burek s mesom i litru jogurta i 2 cigarete ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12332 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
I ja se ubio u pizzi veceras. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12333 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Čingač više nije što je bio, nažalost ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12335 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
heh, beren i ja smo bili na nekom tulumu u subotu i tamo se pilo velebitsko...i mogu reci da se jako pokvarilo ![]() ![]() hiperprodukcija...kmek >_> danas sam za dorucak pohala kruh i uz to ![]() ![]()
![]() |
#12339 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
nazderala sam se spageta bolonjez i zelene salate tak da sad jedva disem ![]()
![]() |
#12340 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja dns ovdje http://www.palacinka.hr/ love it. ![]() Kojih 200-300m od daleko bake (žderonje, ne moje ![]() Za tako malo poslovnicu, stvarno su si dali truda oko web stranice, ima čak i forum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12342 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bem ti sreću...taman se nahrustili u Saće na platu a kad ono gori zgrada ![]() Pa morali u pizzeriu...
![]() |
#12345 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12346 |
PizzoZder
|
Ufff, evo dosao sad sa posla, od 08,30 ujutro i zena me doceka sa pire krompirom i cuftama. Lijepih 6 cuftica sam smazao. Pre-do-bro.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12348 |
PizzoZder
|
![]() ![]() Inace evo vam malo egzotike, @Matesonik, nije za tebe ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12352 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() a ono...budem probao za Varašvsku da vidim dali dostavljaju...inaće ne volim te lame cateringe koji imaju "radijuse" dostave...ono...fakat glupavo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12354 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma mrzim te radijuse dostave. Rado bi si tu i tam onu metar na metar pizzu iz Mr. Jacka naručio, a granica do kud voze mi je 100 m zračne linije od kuće. Kako sam lijen, ne da mi se rušit zadnju klupu i vozit do Stenjevca po nju ![]()
![]() |
#12357 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12358 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Rubikon se je pokvario i nije više klopa kao nekad. Jeo sam nedavno njihovu pizzu i nisam baš oduševljen. Stavili su na nju puno previše šampinjona da bi prikrili nedostatak šunke i sira, a šampinjoni su im bili prefriški tj. nisu odstajali pa su pustili puno vode iz sebe. Tak da je pizza bila vodenasta i imala prejaki okus po gljivama. Njihovi čevapi (isto probao nedavno) katastrofa, žao mi je da ih nisam slikao. Bili su nekakvi scvrljeni, masni i jako žilavi. Odvratno. Zapadni dio grada sa dobrom pizzom: Petar u Podsusedu, Kuglana u Gajnicama, Mozart u Španskom, Geppeto u Kustošiji (ali nisam probao pa neznam bila nekad OK) i klasika uvjek dobra iz Lorca kod bolnice Sv. duh na Črnomercu.
![]() |
#12359 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
AMDejac stara dvojka u gajnicama ti ima imho jako dobru pizzu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|