Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.03.2025., 16:38   #2011
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor piydek Pregled postova
Ok, imaš kvačicu, lijepo si i kulturno obranio našeg kolegu i kulturni dijalog, bravo. Samo kratka reakcija na gornje. Jedna od najsnažnijih manifestacija fenbojizma je kada je netko toliko emocionalan u svojoj pozitivnoj predrasudi prema nečemu, da traži sam pred sobom sve moguće izgovore da opravda vlastitu iracionalnost. To koliko je dosadan ili naporan ili agresivan u tome nema nikakvog utjecaja na to radi li se o fenboju ili ne. Tako da netko drugi "brka pojam fenboja". A kolega je u ovome topicu u tolikoj mjeri demonstrirao ovo o čemu govorim da mi je smiješno da odrasla osoba može biti takva. U svakom slučaju, samo lijepo i kulturno i dalje.
Pa evo i po tvojim riječima on želi opravdati svoju odluku, traži potvrdu okoline za svoje postupke. Ne bi rekao da je to definicija fanboya.
Vrt npr možeš kopat lopatom, motikom i krampom i sada je on zapeo za lopatu dok mu drugi vele da okopa motikom jer je lakše. On traži potvrdu da je lopata naj za posao, on nije fanboy lopate. Izvadi se malo iz konteksta, naveo je svoje razloge koje upoćuju vrlo precizno što točno želi, a što ne.

Ajmo još jedan primjer, evo ja osobno kupujem PS konzole. Zašto? Jer obožavam Sony i sve ostalo je smeće? Ne, nego sam već previše godina u ekosustavu, imam tonu digitalnih igara, gamepad znam napamet i za sada mi još pašu.

Ne želim se svađat, samo ispravit netočan navod.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno