|
![]() |
#2431 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2432 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
odlicno izgleda. daj malo bolju sliku od unutrasnjosti da vidimo te kablice ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2435 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
Premium
|
svi su s-flex f 1600rpm.. dva na 'upuhu' ![]() i svi su na cca 720rpm-a ![]() onaj gornji 140mm sam zatvorio (izrezao mesh i zatvorio autokitom).. i od svega cujem samo grafu (u planu je zamjena za nesto tise) a s-flex-ovi su mi odlicni ventovi dok sam imao vodeno uzeo sam si 6 kom (f verziju od 1600rpm) danas sam nesto cackao kod zene (u dvoristu ![]() ![]() taman za sakriti kablove od napajanja i hdd-a nesto slicno kao na slici ![]() edit: 2dottore ako mislis zasto nisam stavio gore bolji vent; pa cilj mi je i bio da gore zatvorim rupu (a i bio mi je gore noiseblocker 140mm) Zadnje izmijenjeno od: baban. 04.09.2010. u 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2438 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 04.09.2010. u 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2440 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Dobro kućište, još bolji kejbljving! Svaka čast. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2445 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Kupljeno na tržnici, pa se nije baš moglo birati..al bolje da ima nego da zafali?? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
danas sam sređivao komp,imam samo jednu sliku...ostale su loše kablovi se vide ali sad je puno bolje nego prije stavio sam i gumu između ventilatora radi smanjenja buke ali nema baš velike koristi... opet su mi "dvije" led lampe na ventilatoru od kućišta crkle,čim se malo zdrma odmah ode...da li mogu reklamirat te led ventilatore koji su došli uz kućište tempest evo? inače gledao sam ventilatore i dvije vrste su:sleeve bearing i mislim ball...da li ih moram podmazivat i sa čim bi bilo najbolje? evo slike i najniže temperature koje sam zabilježio ![]() ![]() http://gpuz.techpowerup.com/10/09/07/fvy.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa mogao si poslikati još iz dva-tri kuta da se vidi kako su posloženi kablovi od napajanja, lako se tako švercati iza kaveza za diskove ![]()
![]() |
#2448 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: m4x. 08.09.2010. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2450 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Meni dolazi kučište ovaj tjedan, dolazi mi i Noctua NH U12P SE2 pa planiram prešpricavanje unutrašnjosti kučišta u crno i malo dotjeravanje. Cak sam gledao ono farbanje heatsinkova od ploče koje sam vidio na HWG forumu ![]() Ove 5850/70 su mi tak izlizane grafe, sad je špica "stara" 4870x2, 3870x2, gtx280 i ta šema ![]()
![]() |
![]() |
#2451 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ma moja je low-end kartica 5x serije, 5670... trosi jako malo struje, ne grije se a i tiha je ![]() ![]() ja nikad nisam koristio boju u spreju, pa moram za pocetak vjezbat na nekom starom kucistu, da se malo isprakticiram prije nek se odlucim ofarbat trenutno kuciste ![]() ako me pamcenje sluzi, potrebno je prvo vodobrusnim papirom proch cijelu unutrasnjost, pa staviti primer i onda 2 sloja povrsne boje ? btw. vidio sam likove da su farbali i maticne/graficke (sa straznje strane) sprejem... neznam kolko je to pametno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
![]() inace, imam i ja rebel9 (vise se ne koristi, haf932 je ipak bolji ![]() svaka cast na bojanju, izgleda daleko bolje od mojeg nefarbanog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
vucibatina
Datum registracije: Jul 2007
|
THX
![]() |
#2456 |
vucibatina
Datum registracije: Jul 2007
|
Meni ti je fetish Linear Read Speed. Kad ih u RAID-0 vidim sa 320 Mb/s doživim "fatam organa"... i brijem da imam SSD. A nemam ![]() Ma slažem se da je bolje. Al ovih se skupilo (babe, stričevi, krstitke, svadba... svi nose diskove) pa ajde, da ne skupljaju prašinu nek bude malo kičeraja ![]()
![]() |
#2458 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Da se i ja konacno pojavim u ovoj temi. Ako moderator smatra da ovaj post ne spada u ovu temu, slobodno neka ga izbrise. Nesto sam sredivao kuciste (danas je stigao kaze master) i na brzinu sam slikao 2-3 slike: ![]() ![]() Pa me zanima neki savjet u slaganju zica. Temp. senzor za SB i kablove od GPU ventilatora sam stavio u crni buzir, a power sw/led, hdd led, speaker i reset sw kablove sam stavio u crni termobuzir. Narucio sam jos 3 fangrilla za ventilatore, u ponedjeljak ih ocekujem... Razmisljam o lakiranju unutrasnjosti u crno i kupovini novog napajanja - sto mislite o tome? Jos jedno pitanje, pofarbao sam rub graficke u crvenu UV boju i sad zalim zbog tog, pa me zanima da li da i ostalim PCI karticama pofarbam rub u zelenu/crvenu/plavu boju ili ostavim kako je? I opcenito, ako ima koji savjet kako da slozim jos zice ili sl - slobodno. Usput, stavit cu i slike kompa s kojeg upravo ovo sve i pisem: ![]() ![]() Kako ce maticna morat ici na servis, i kako cu opet sve morati spajati, zanima me prijedlog sto mislite o ovome i da li sam (i kako) mogao bolje rijesiti kablove? Da hladnjak ostavim ovako ili da ga stavim da puse zrak u napajanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Iskusao sam se u tome: ![]() Ali nakon nekog vremena izolirka postane kruta i odljepi se. Da ne govorim kako prsti i kabel ostanu ljepljivi nakon skidanja iste... Razmisljao sam provuci ATX 20pin konektor u crnu zmijsku kozu, ali nisam iz razloga sto mozda u komp dode novo napajanje koje vec ima snakeskin. Sto fali tim ljubicastim ata kablovima? Samo bi izgledali 10x ruznije ako ih obljepim izolirkom... Razmislit cu jos da li da obljepim ATX kabel u izolirku, nekako imam osjecaj da to nebi dobro izgledalo te da bi se nakon nekog vremena izolirka odljepila... Slobodno recite da li bi bilo ljepse da stavim izolirku, snakeskin ili ostavim ovako kako je... Imam snakeskin doma, ali problem je sto ne znam kako skinuti atx konektor. @boris87, objasni mi zbog cega bi trebao ljubicasti ata kabel obljepiti izolirkom? Ako je vec problem u boji, zar nije bolje da ga pospricam crnim lakom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|