|
![]() |
#2341 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Hammer ti je objasnio samo su na jednom redu šarafa moram malo modat kavez(izbušit nove rupe) ak ih gurnem dalje nemogu ih pospajat jer su kablovi u ventilatoru onda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2342 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2343 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2344 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2345 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo ![]() Nesređeno ali nemam ni vremena lickati. ![]() ![]() ![]() ![]() Improvizirano vent sa strane hladi prvu karticu sa T-Radom. Temperature su i više nego dobre. Vjerovatno ću T-Rad GTX staviti u prodaju a sebi uzeti HR-03 GTX SLI, pa ga okrenuti "prema gore", da se savija iznad kartice tako da mogu normalni vent staviti na njega
![]() |
#2347 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kako misliš? Nisu ni slični. Nanoxie su tornado ventovi sa keramičkim ležajevima (MTBF im je praktički beskrajan), dok su Xigmatek XLF1253 ball bearing ventovi Stvarno je nevjerovatno koliko Nanoxie pušu na 2k RPM-a, gura sama sebe od površinu, bolesno nešto.
![]() |
#2348 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Prašinu čistim tek kad se toliko zalijepi na stijenke Centuriona da ne vidim unutra kroz mrežicu naprijed ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2351 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
To bi bio epic fail od kućišta da nema rupe za ''disanje'' napajanja a ima mogućnost ugradnje napajanja s donje strane ![]() http://www.techpowerup.com/reviews/C...s/caseback.jpg
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 27.07.2010. u 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2353 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
p.s. nitko ne komentira case ,neznam da li sam nešt krivo napravio ili je odličan kejbljving ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2354 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Dobro izgleda kejblj job ![]() Citiraj:
![]() @blue#13: ma nije da ne znam napraviti, problem su držači s donje strane kućišta. Nalaze se točno ispod napajanja ![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 27.07.2010. u 21:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2355 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() ako imaš ubodnu ,samo kupiš pilice za aluminij ili željezo sa najmanjim razmakom između nožića,zatim uzmeš vent i napraviš krug ili uzmeš šestar i zacrtaš ,kako ti paše,zatim to izrežeš sa ubodnom pilom i to ti je to. ili ako oćeš dojdeš do mene i ja ti to napravim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
3.14zda ®
|
Ja stalno gledam ta nova kućišta s napajanjem postavljenim dolje i nikako ne mogu skužiti što je tu dobroga da napajanje sauga prašinu s poda umjesto da bude na vrhu i da puno manje prašine i smeća ulijeće u njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
I nasta taj filter lici nakon 2 tjedna ako ti kanta stoji na podu? I ja vise voli gore napajanje ali su sad sva nova kucista s napajanjem dolje zbog lakse odvodenja topline s procesora ( blize je rubovima pa ventovi kucista odvlace toplinu)
![]() |
#2361 |
3.14zda ®
|
Svaki filter propušta, pogovoto ovi jeftilen što se ubace u kućišta. Ja sam u tvornici gdje radim pokušao sa cijelim čudom i najskupljih filtera, ali prašinu ne možeš eliminirati. Dobro, kod mene su i 24V usisavači od Papst ventilatora, pa je teško i zaustaviti nešto ispred tog tornada.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Već me čudi kako nisu se domislili ovi sa napajanjima da stave filtar koji se može mijenjat ispred svojih ventova... A nekad razmak između podnice kućišta i samog poda je toliko malen da mi nije jasno kako može biti učinkovitije hlađenje nego unutar kućišta pa makar i iznad nekog fermija... ![]()
![]() |
![]() |
#2365 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
ma kakvo god kuciste ima sa neznam kakvim filterima prasina ce se uvijek negdje zavuci. kod mene je kuciste na stolu pa je opasnost od prasine manja nego da je na podu. =) Zadnje izmijenjeno od: ukiy. 30.07.2010. u 11:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2368 |
Designer
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#2370 |
Designer
Datum registracije: Dec 2006
|
Slažem se kolega. I meni ide na živce. ![]() No kako nisam ništa clockao poslužit će još malo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|