|
![]() |
#2192 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
spor je, malo-malo neki pop-up, reklame okolo... bzvz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2193 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Boja se samo topi. Ali da bi ju skinul moraš više puta proći kistom. Dok vidiš da ti Desol više ne skida, isperi vodom i na novo zagrabi Desol i "farbaj". Kupi i probaj, budeš odmah skužil kak to radi ![]()
![]() |
![]() |
#2194 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
a dobro. potrudit ću se drugi put kad dodjem sa novom slikom cable managementa da uploadam preko nekih od ovih koje si nabrojao. s tim da će drugi put biti na slici neki corsair obsidian ili tako nešto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
vucibatina
Datum registracije: Jul 2007
|
Sharkoon Rebel 9 cable job
Evo ulovio sam vremena da posložim kablove i da to podijelim sa vama. Hvala članu Solbergu (i još jednom prijatelju koji se trudi ostat anoniman) na pomoći. Inaće, radi se o case-u Sharkoon Rebel 9 window, MIDI tower. Nije baš neka sreća za kablove, pogotovo kad u njega pošto-poto želite ugurat 6 diskova. Konfa je ona iz sig-a (Game). Evo i slikica. Komentari dobrodošli. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2200 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
I stara i nova konfa su za 5...pored onoliko HDD-a...mislim da nemože bolje. Čak mi ovi HDD kablovi jebeno izgledaju ovak posloženi...ODLIČNO. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2202 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@Mario_ZG: odlican posao, svaka cast! nego zasto imas 6 brujalica od diskova u kompu? svezajedno je kapacitet cca 750 GB, radije prodas sve to i uzmes jedan posteni, tih, hladan i brz disk. Odmah se rijesis i kablova i diskova, veci protok zraka, manja potrosnja struje, manje zujanje u kompu itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
kaj bi onda ja trebo rec na ovo ![]() ![]() istina, rijesio sam se toga. sada je u mnogo prihvatljivijem izdanju sa samo 2 diska |
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Jedno od ljepših sređenih kučišta koje sam vidio u zadnje vrijeme...odličan cable managment...POHVALA za trud ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#2207 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#2208 |
vucibatina
Datum registracije: Jul 2007
|
Hvala :)
Hvala, hvala... moj naklon ![]() Ako ikad ulovim vremena i volje raskopat ću to sve pa probat još malo bolje. Sve me strah nove grafe koja u budoćnosti neće imat mjesta ako se nastavi trend povećanja. Ma niti sad već nebi bilo mjesta. @alengrosevic - svih 6 je u RAID0 polju. To je bila neka moja "fix ideja". Prvo su bila 2, pa 4, pa 5 i eto ih 6. @BojanZD - LooooL.... sva sreća to nije 24/7 stroj pa možda ne budem online dok zeleni skeniraju. Uredno plaćam i račune za struju, pa... ![]()
![]() |
#2210 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
imam pitanje,uz one šerafe za matičnu ploču,došle su šajbe uz njih i sad neznam kamo bi one trebale(ispred kojih šerafa)? Ja sam ih stavio odmah ispod prvih šerafa,dakle ispred onih koji se ušerafe na nosač matične......u manualu ništa ne piše Da li bi možda trebale doć na kraju,znači stavim matičnu na mjesto i onda šajbe te na kraju zašerafim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|