|
![]() |
#2161 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa nije loše... Hard možeš okrenut, ali ga malo još izvuci kad ga okreneš tak da ti fino stanu i kablovi iza. Još ako imaš jedan 90° sata kabel, ona će ti još ljepše stajat. Mene zanima di si uzeo ove zaštite za rupe i čime si bojao kućište? I dal je to loše obojano ili neka tekstura farbe?
![]() |
#2162 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2164 | |||
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
idle 30c load 55-60c a za ljeto bude neko prozračnije kućište Citiraj:
kućište sam farbo s kompresorom ali nije bašt nešt šprica vjerojatno zato što je referentna koju sam dobio uz kompresor ,ali namjeravam kupit neku dobru špricu jer sve češće i češće ću farbat a za detalje tu imam airbrush ![]() da loše je obojano ![]() ps jel možda znaš kakav ide omjer farbe i razrjeđivača? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
|
![]() |
#2168 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ne čini ti se,,stvarno je nagnuta prema dolje, al neznam šta napravit po tom pitanju... Hladnjak je odličan -load 70°c idle 38°c ali težak za popizdit..Moram to nekako riješit,zakačit je nekako... ![]() Nemoj šmirglat, kupi onu kiselinu za skidajnje boje...polomit ćeš se dok ošmirglaš-milion izbočenja,kutova... Fino sve povadiš van, krk` u kiselinu i boju sastružeš neki metalnim predmetom. Malo proguglaj o tome...mnogo korisna metoda. Inače,sad imaš sloj asfalta na kućištu... ![]() ![]() Sorry na poduplanim postovima,kasno su se klikeri počeli okretati! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 19.05.2010. u 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
|
![]() |
#2170 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
ako kome treba plastifikacija oliti powder coating kucista, javite se na PM.. cijenik na mail. stavim slike svog crnog stackera sad za koji dan ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2171 | |
Banned
|
Citiraj:
jel možda znaš kak se ta kiselina zove? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2172 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 | |
Premium
|
Citiraj:
DESOL-proizvođač chromos boje i lakovi:http://www.youtube.com/watch?v=3hQi9RfAT6U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Neda mi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Premium
|
Neee,ta sredstva ti djeluju odmah..ovisno o debljini nanešene boje, nekad treba i do 20 minuta čekati. Uglavnom,Desol je jedan od proizvoda-imaš ih u obliku spreja,gela kojeg mažeš kistom na površinu... Najbolje otići u neku bolju trgovinu boja i lakova, pa tražiti da ti malo pojasne o čemu se radi. Ako se ne želiš igrati s kemikalijama uvijek možeš upregnuti industrijski fen-dobro zagriješ boju i oguliš je s lima...http://www.svezakucuidom.com/proizvo...at=608&id=9237 Uglavnom,šmirglanje ostavi za sitne detalje, a velike površine deri s jednom od gore navedenoh metoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2180 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Blue#13 ja sam ti sa tim Desolom svoj Stacker čistil. Trebal sam dvije teglice toga. Jednostavno je. Uzmi kist i razmazuj i on bude topil boju. Ovisno kak si debelo pofarbal trebalo bu ti više Desola. Pazi da ti na dođe u dodir sa kožom jer peče ![]() Mene je svagde počvapalo jer sam pred kraj bil tak lud.... Radi na dvorištu blizu pipe i šlaufa. Dok skužiš da ti više ne skida boju uzmeš novu dozu. Ispiraj redovito da vidiš di ti još ima boje. Uglavnom dugotrajan posel. Jedno cca 2-3h sam ja svo čistil.
![]() |
#2181 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#2184 | |
Banned
|
Citiraj:
budem, a gle to nije debeli sloj ,tanki sloj,svega jedanput farbano. Boja sama pada ili moram strugat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma da se sloziti, evo ti primjera ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1347 ili u mojem slucaju http://img535.imageshack.us/img535/4976/kuciste.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ma samo kazem, najgori sajt za upload slika ikad... i spor je |
![]() |
![]() |
|
|