|
![]() |
#1681 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
http://cgi.ebay.com/Nanoxia-FX12-125...item35a60ca98f Jel to ovo o cemu trkeljate? http://cgi.ebay.com/2-pack-19dBA-LED...item33569d0125 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Zasto bas ona kada uzmes Nexusa koji ispada bolji, jeftiniji a i ima ga svugdje? Jedino ako ga bas zelis prati pod vodom. Jos jednom zahvaljujem agent orangeu na linku
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1683 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Da, ima R4 blue led, ali ja želim red led i ne mogu ih naći. Ima ih na u nekim shopovima tipa PerformancePC's ali nema na ebayu A što se tiće Nanoxie IMHO bolje uzeti 2k RPM verziju jer tak i tak dolazi sa potenciometrom pa ju lako staviš na niže.
![]() |
![]() |
#1689 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1690 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da, daj neku slikičicu iz malo dalje perspektive. p.s. taj vent na kuleru je inače? slim verzija slipstream ili kak?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
E kuciste i jeste najveca mana i ono je sljedece koje se mijenja kad dode lova. Iskreno, ni sam ne znam koje je marka, ms mi se cini, uglavnom neki no-name šrotex. Dovoljno govori da kad je Ultra120 unutra da ne mogu zatvoriti case ![]() Automatski me hebe i kablovinje,no ne kazem da se to ne moze jos popeglat, ali mi i nema nekog smisla kad se cesto radi update. Evo jos nekih: ![]() ![]() @Halos: Dimension: 120 x 120 x 25 mm Weight: 115 g Scythe Slip Stream PWM 1.300 rpm Speed: 300 ~ 2,500 rpm (regulated via PWM) Noise Level: 0 - 26,5 dBA Air Flow 0 - 126 m³/h = 0 - 74.25 CFM Bearing: Sleeve Bearing |
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nema veze. Naslov je kejbljiving job, a na slikama se vidi da se nije niti potrudio malo pročitati thread, da vidi kako su ljudi rješavali problem sa kablovima, pa mu možda padne koja pametna. Za loš izgled kućišta ima drugi thread -> Link. Ovdje su slike što odlično sređenog kablovinja, što onih na kojima se barem vidi neki uloženi trud.
![]() |
#1697 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja danas promijenio kućište. Evo prvo stari build: ![]() ![]() ![]() Jedan od većih razloga za promjenu mi je bio taj što je kućište (A plus CS-GL3) bilo malo prenisko za grafu (hladnjak se izdiže centimetar i pol iznad, pa se nije mogla zaklopiti gornja stranica kućišta). A kupio sam ovo, nzxt gamma. Par fotki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mali osvrt na kućište - jako lagano (ovaj Aplus je teži), dosta tanki lim i loša plastika - ali za tu cijenu (380kn u linksu) je ok. S njim dolazi ovaj bijeli 120mm ventilator, čak nije ni previše glasan (spojen direktno na napajanje, koja regulira vrtnju ovisno o potrebi). Nanoxiu sam zasad stavio na bočnu stranicu i mislim da je to bolje nego gore na vrh, iznad Shurikena. Temperature su se poprilično snizile u odnosu na staro kućište, sad je u idleu cpu na 32°C, a prije je bio na 38°C većinom. I temp na matičnoj su se dosta spustile, sad je 28-29, a prije je bilo 39°C (razumljivo, s obzirom da je sad jedan vent više i puno bolja prozračnost kućišta). Kablovinje sam sredio koliko sam mogao, možda ne izgleda idealno, ali neznam kolko može bolje od toga, s obzirom da su kablovi od Kamarikija malo prekratki (pogotovo ATX12V koji mora ići ovak prek matične). Malo su i čačkalice pomogle u postavljanju potenciometra za nanoxiu. ![]() Ak imate kakvi prijedlog, slušam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
prijedlog:na potenciometru od Nanoxie se skine "gumb" i provuce se kroz PCI slot...=) trebalo je i meni da skuzim=) ostalo je sve 5 i super slozeno,malo se daju sigurno jos ti kablovi sredit =) i jos nesto fotke su super s cim si to slikao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
450D - ako koristis Firefox instaliraj Exif Viewer add-on Inace 12V obavezno provuci iza maticne a mogao bi i SATA data i power kablove isto. Visak kablova sparkiraj izmedu desne stranice i ploce koja drzi maticnu Edit: sada sam procitao da je 12V prekratak ali sudeci po slici nije istina, trebao bi moci iza
![]() |
![]() |
#1701 | |
noise freak
|
Citiraj:
![]() Da, fotkano je sa 450D. @Srdan: Budem probao još možda par sitnica napraviti, ali mislim da nebudem mogao staviti kablove iza desne stranice jer je preuski prostor (npr molexe ili 6pinski konektor), jedva je i glavni ATX kabel stao... @dh41400: Mogao bi i ti konačno malo novog seasoničnog poslikati? ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: agm7007. 04.01.2010. u 22:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 | ||
Señor Audiophile
|
Citiraj:
![]() Stavit cu naravno, obecanje je obecanje ![]() ![]() Najvjerojatnije stize krajem ovog tjedna ... a nikak docekat xD BTW jako lijepe fotke ... Citiraj:
![]() Kakve su temp? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa 6 venta su na potenciometru,2 od grafe (ACTT) to ce bit sutra ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Premium
|
Zanima me dali ima negdje kod nas za kupit ovaj cooler http://www.xbitlabs.com/articles/coo..._12.html#sect0 gledao sam na nabavi ali bezuspješno
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ako mislis na vent ima samo 'orange' http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi razlika je samo u boji |
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1709 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Isto ti je dal je imaš ili nemaš. Iskustvo ![]()
![]() |
![]() |
#1710 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |