|
![]() |
#1232 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1233 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#1234 | |
Avocado
|
Citiraj:
E to to, fala majstore ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1235 | ||
color red
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
ovi nisu ac ryan, nego bas audiofilski za cable management. ako se dobro sjecam tanjih ima svakakvih, a ovi vecih promjera, npr da profuras struju, dva scart kabla, hdmi i jos par điđa su neka pvc mjesavina. imam ih doma i stvarno su super, ne u kucistu, ali oko njega da drze zice na okupu. super stvar, elegantno izgleda. odrezes na mjeru, krajeve malo zapalis ubaljacem da se ne "rascufaju" i udri ![]() eto mozda pomogne, neda mi se razmjestit pol sobe opet da se vidi kraj ![]()
![]() |
#1237 |
Avocado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1240 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1242 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
RAKIJA
Datum registracije: Aug 2008
|
Prvobitno slaganje... http://img22.imageshack.us/i/prije.jpg/ Preuređivanje: http://img22.imageshack.us/i/poslje.jpg/ Jedino malo čupavo izgleda ali ne mogu bolje: http://img38.imageshack.us/img38/7758/sastraneb.jpg Ovako izgleda prednja strana: http://img200.imageshack.us/i/in1m.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Meni se čini sve ok kablova da tu nemora ništa okretati za 90 stupnjeva,samo bi trebo namjestit pajpove da mu na drugačiji način...
![]() |
#1253 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
A to si stavio sliku od prije tjedan dana kada je (koliko vidim) bila 8800 GTX u kompu,pa si u medjuvremenu stavio tu HD 4870 i napravio rusvaj pa to nisi htio slikat?? ![]() NHF,samo se sprdam...Inace,dobro sredjeni kablovi ![]()
![]() |
#1254 |
Guest
|
Evo da podijelim sa vama. Očistio stari komp kaj mi sluzi kao server, sve odserafio, skinuo prasinu, cak i rastavio napjanje. sve je cisto da nemre biti cisce. Rekoh, idem onda srediti proklete kablove i sve fino sredio. Hocu upalit komp. crkla matična nakon pol sata. Izgleda da sam trebao ostaviti djubre da se gusi u prasini. Ocito mu previse nije pasalo 10 stupnjeva manje na procu i pitaj boga koliko u napajanju :P |
![]() |
![]() |
#1255 |
Avocado
|
Citiraj:
Bio ja danas u tom dućanu. Na metre prodaju samo dva tipa tih bužira, al po 22kn metar i svi su predebeli za pojedinačni sleeve kablova napajanja. ![]() Imaju još neke bužire koji se prodaju gotovi po 2 metra, veći promjer. 2m=88kn ![]() Pa si ti misli što je isplativo ![]()
![]() |
#1256 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
još malo
Citiraj:
Enermax se sjaji, ja sam ponosan i prezadovoljan Enermaxom 300W koji još uvijek tjera sve što stavim u komp, gdje si ga ubo?
![]() |
![]() |
#1257 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo kako to kod mene sad izgleda: ![]() ![]() Došao sam na ideju da stavim jedan vent u 5.25 cage, samo sam proturio vezice kroz rupe u ventu i u kučištu, stoji čvrsto i ne vibrira Taman puše fino preko RAM-a i MOFSET-a ![]() Inače, dosta loše na slikama izgleda, ali zapravo je puuuno bolje nego što slike prikazuju HAF932 je fenomenalan što se tiće kablovanja Čekam da u trgovinu dođe još zelenih CoolerMastera pa će cijelo kučište unutra biti zeleno i izbacit ću ovaj crveni 4 Venta su na Zalmanu MFC1 potenciometru, od CPU coolera, ovaj "modani" što visi, ovaj na dnu kučišta i 230 mm vent na vrhu kučišta, pa to izgleda ovako na max: ![]() I ovako na minimum okretajima ![]()
![]() |
#1258 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pazi da si tim 230 mm ventom ne spališ potenciometar, pogledaj koliko vuče struje i u manualu koliko smije ići po potenciometru, a ne bi bio ni prvi ni zadnji pokvareni Zalmanov potenciometar... Bolje ga spoji na 5/12 V sklopku.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Hvala na tipu, potražit ću kasnije podatke, treba se ujutro dići na posao ![]() Inače, taj 230mm vent se po paljenju kompa zadnji zavrti, odmah čim stisnem power tipku svi se popale automatski i LED-ice na potenciometru zasvjetle osim na FAN 4 (na koji je spojen taj 230mm vent) ostane ugašen, te tek nakon 3-4 sekunde i on se zalaufa te i njegova LED-ica počne svijetliti. A da bi ga stavio na sklopku morao bi odrezati konektor i onako žicama spojiti u "utore" na Zalmanu jel? (nisam to još radio) ![]()
![]() |
#1260 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Mene u oči bode ovaj crveni vent (to kažeš da ćeš za zamijeniti) ali još više taj plavi kabel s 2 molexa koji mu treba, ja sam sve molexe eliminirao iz kućišta, osim od optike naravno koji se i ne vide ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|