|
![]() |
#1201 | |
color red
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
![]() 36€ + 7€ shipping ja sam dao 45€ drugu iz Nemacke, a on je poslao to autobusom za Srbiju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 | |
color red
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1204 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
slažem se s tobom,ali megashadow nije bilo u linksu za kupit,a ploča je bila ova zbog financija(trebala je biti asusova). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1207 |
color red
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Izgleda kao los render...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1210 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1212 |
color red
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Avocado
|
![]() |
#1215 |
Avocado
|
Ne mogu reć 10C, rekao sam odokativno do 10C, jer jedan keks memorije bude ladan dok drugi fino grije, na dodir. Kod mene je razlika na otvorenom relativno mala, 5C, ali se osjeti. Sve ovisi i o debljini tog sloja boje i sastavu boje isto, sad tko je što koristio...
![]() |
#1216 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
uz pomoć njega i malo spretnosti, ne može se primjetiti da je konektor skidan. edit: ne znam sa kojim kitom sam ga dobio (mislim sa vantec sleeve kitom), izgleda ovako: Zadnje izmijenjeno od: mymoon. 16.08.2009. u 21:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
me netreba ti tak sta, dovoljan je plosnati tanki sarafciger i eto, tako sam ja skidao te konektore...
![]() |
#1219 |
color red
|
za 24pin, 8pin i 6pin pcie power konektore uzmete dve patrone za heftalicu, ispravite im jedan kraj i sa svake strane ubacite, zatim samo povucete kabl i izadje on iz konektora http://i675.photobucket.com/albums/v...0Guide/304.jpg http://i675.photobucket.com/albums/v...0Guide/309.jpg http://i675.photobucket.com/albums/v...0Guide/310.jpg http://i37.photobucket.com/albums/vv...de/Moogle1.jpg moze i ovako sa jednom, ali je meni bilo lakse sa dve Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 16.08.2009. u 23:07. Razlog: Stavljaj slike u thumbove i pročitaj pravila foruma još jednom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1221 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Predobro izgleda , stvarno kao render. To je garant farbano sa znanjem jer boja nesmije zacepit rupe medju listovima a i sigurno je sloj uber tanak da ne gubi na performansama.Stvarno kapa dolje a i lijepsi je bijeli nego crni, barem meni
![]() |
#1223 |
color red
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
nažalost, nemam. kod ovog alata je najbolja fora što ne postoji mogućnost da polomiš one male limene leptiriće koji drže pin u konektoru, a skidanje pinova iz molexa se obavi za 10-tak sekundi. za skidanje pinova iz drugih konektora koristim one male, "urarske" odvijače. ne one od 15 kuna, nego komplet (5-6 odvijača) koji se može naći u chipoteci za 100-tinjak kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
"alat" za rastavljane molexa ![]() potrebna je spajalica, oko, ruka i mozak za skužit kako rastavit molex ili bilo koji drugi takav tip konektora. stezljivi bužir, tzv. "snake skin" u koji su "sleeve"-ani kabeli na nekim napajanjima dosta koristi car-audio ekipa za uređivanje instalacija i možete ga kupit preko burze na www.cice.com.hr forumu, koriste ga i neke firme koje se bave elektronikom, npr. na faxu u Rijeci kablovinje od projektora je obučeno u taj bužir, a pojavilo ga se i u jednoj trgovini elektromaterijalom, znači možda ga ima i negdje u zagrebu. termobužir se najćešće koristi za krajeve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Avocado
|
U potrazi sam za konektor extenderima. Našao u protisu i diskontu24 za atx24pin extender, a zanima me ima li za kupiti i pci-e te eps extenderi negdje?
![]() |
#1228 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Nabavio jednom kolegi preko eBay-a EPS extender (<20kn s dostavom from China) ![]() Cisto sumnjam da ima negdje blize i jeftinije ... jedino treba 10-ak dana dok stigne ![]()
![]() |
#1229 | |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
nemrem se sjetit sad kak se zove firma, al ak znas di je na Heinzelovoj Pet Shop, udjes kraj Pet Shopa, prek one rampe na parking u Zavrtnicu i odma je na desnoj strani relativno veliki ducan sa audio điđama, kablovinjem i tim zmijastim crijevima. Dio ducana koji se vidi kad prolazis je uredski pribor, pa neka te to ne zbuni... Ima razlicitih dimenzija i boja, a prodaje se na metar.
![]() |
![]() |
#1230 | ||
Avocado
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
|
|