|
![]() |
#991 |
Groarrr
Datum registracije: Nov 2001
|
2Vrga: imas istu plocu ko i ja i jeftinjara kuciste tako da nisi bio ogranicen njime - provuci kablove od iza. Ne trebas ga rasklapati za "sakriti" ih od iza a kuciste ce biti 3x urednije ![]() 2All: Niko nije komentirao moje -> i meni bi koristio koji savjet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#995 |
Premium
|
@ Nybelung : Thnx, no kakva sam picajzla, to ce jos ici na par dorada, sve dok se prakticki niti jedan kabao nece vidjeti. slicno kao kolega Renesis iz Rijeke ![]() @ Max: Sjeo je kao samar budali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#998 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Da nisi iz kakve porodice šišmiša? ![]() Seriously, načitao sam se stranica i stranica o ovom kučištu (pogotovo na XS-u) i još nisam primjetio nijednoga da je rekao da su ventovi glasni ![]() Osobno meni su bili nečujni, a još sad kad su svi spojeni na potenciometar... uffff veselja ![]() Jedino diskove čujem Nego, back on topic, vrlo lijepo složeno ![]() Meni se te kablove jednostavno neda sređivati, no evo kako mi stoji već neko vrijeme koliko-toliko "sređeno" ![]() ![]() ![]() I ono što nitko ne pokazuje, a to je horor 5.25 cage-a: ![]() ![]() ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 28.06.2009. u 13:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Guest
|
@hammer_of_thor, uredno kućište. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Premium
|
@ hammer_of_thor: ma sve 5 ali ipak ih cujem, a posto mi je komp na stolu, smeta mi sva buka, pa makar i mala kakva je iz HAF-a. BTW, zasto si stavio taj vent na zadnju stranicu? malo mi djeluje gay, onako rozno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() Dolje ispred napajanja sam stavio ovaj 140 mm vent sto je inače bio na ispuhu ![]() (BTW, ako si zainteresiran za kakav potenciometar moj Zalman MFC-1 je na lageru ![]()
![]() |
![]() |
#1002 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
@ Alangrosevic: Svaka cast, HAF-onja je stvarno ogroman... ![]() @ hammer_of_thor: Ne smeta protoku, makar bi se po meni mogli jos malo bolje urediti ti kablovi... ![]() Covjece u tom HAF-u stvarno ima mjesta, stani dva reda hardova vodoravno ispred maticne... A ne meni kaj je pola harda preko ploce... Brutalan je HAF !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
@hammer_of_thor Imas puno pinky komponenti, vent, rami, na ploči ima nest rozo, sata kablovi, napajanje... Hehe...
![]() |
#1004 |
Premium
|
@hammer_of_thor: ma pricekat cu jos malo, pokusat cu prvo sa softwaerskim rjesenjima (ova dfi x48 ima kao neki utility) pa ako ne uspije cujemo se. Iako bih volio svakako izbjeci nove kablove u kucistu, sto manje to bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | ||
|
Citiraj:
Vent - crveni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamera ih pri drukčijem osvjetljenju prikaže roza :/ Citiraj:
![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 29.06.2009. u 00:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#1007 |
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 29.06.2009. u 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#1010 | ||
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Morat cu i ja Centuriona 5 na lager uskoro, postao je turbo premal za danasnje potrebe. Ne stane mi monster HD4870X2 unutra, damn. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Premuim
|
![]() |
#1014 |
Premuim
|
nadam se da cu si ovaj tjedan uzeti frezera tu sa trznice nekog... 100€... Hehe... Ma zao mi je... Jedino ak mi das neku tihu 7600 ili slicnu grafu... EDIT: A moze i tulac + ploca + rami... i dam ti X1650... jos 100 kn dobis EDIT2: Osla grafa... XD EDIT F: Evo dosao freezer... Evo novih slikica: ![]() ![]() ![]() Ubacena jos 2 venta od 80mm na zadnju stranicu na ispuh, izvadjenja iz starih napajanja, spojena na 5V, besumni, a osjeti se protok zraka... Kul... A za 0 kn... I jos sam nabavio plexi, 4 kom, 100 cm * 50 cm... valjda bude za bocnu stranicu, i ak treba kom nek se javi... Al to tek iduci tjedan...
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 02.07.2009. u 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Malo odlučih obavit generalku ![]() Stavih Thermalright HR-05 na P45 i hladnjake na PWM: ![]() ![]() Nova verzija koliko vidim i-rezultat je da mi je jedan slot za memoriju neupotrebljiv...što mi je nebitno naravno. 2 tornja: ![]() Seasonic se pokazao dosta izdržljiv s obzirom da je zadnjih mjeseci konstatno bio doslovce vruć na dodir...jako vruć...nakon 2 godine-zadovoljan sam: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I...ukratko-dojadilo mi igrat se sa gaćama pa... ![]() ![]() Tiho,vibracija nema i hladno. I na kraju,sklopljena konfa: ![]() ![]() ![]() Temperature: HDD: 34-40 CPU: 35-45 VGA: 45-60 P45: 35-38 I kaj na kraju reći osim...moram si nabavit pošteni fotić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajd bilo je i vrijeme da i ti preurediš malo kantu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|