|
![]() |
#812 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
pa namontiraj na nju neki 120 ili 92mm vent na nekih 1k obrtaja samo da pirka po njoj i nece se grijat jako...a usto ti nece poremetit tisinu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#814 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
http://gi272.photobucket.com/groups/.../wire_ties.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#817 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
I meni se isprva to činilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Evo kako ovoj moj drlog sada izgleda....neki prijedlozi kako i sta!? ![]() Znam i da moram malo pobrisati prasinu uostalom.... ![]() Nekako mi se cini da je u ovome kucistu nemoguce srediti kablov....prije kada sam imao Chieftec bravo big t. sve je bilo odlicno i stvarno se moglo sve posloziti kako treba, a i u ostalim kucistima....no ova konfa i ovo kuciste me doslovce izluduju pa je svaki prijedlog dobrodosao! Uostalom....postavio sam temu i kako da smanjim buku jer toliko me zivcira da me svaki dan boli vec glava od buke koju to sve proizvodi. Posto kuciste na bocnoj stranici ima rupice mislio sam da je buka od tamo, ali nije....pa samo preostaje procesor (!?), grafa i najvjerojatnije bucno napajanje. Dali je moguce nekako vent promjenit na napajanju ili nesto...!?! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Neki prijedlog? Pa nisi ni počeo ![]() Pogledaj slike od prije, pogledaj savjete od prije... okreni diskove, kabele koje možeš potrpaj ispod matične,.... A smanjit buku ćeš najefikasnije tako da odma u startu kupuješ "tihe" komponente, naknadno stišavanje komponenata je uglavnon osuđeno na neuspjeh unatoč uloženom trudu i potrošenom vremenu. Ventilator na napajanju možeš promjenit ![]()
![]() |
#823 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Prvo moras izolirat buku znaci drzi vent od grafe s prstom pa upali komp i drzi dok ne dode do boot up,isto tako i s napajanjem samo gurni neku olovku kroz resetku da se ne upali vent...Kad to napravis i izoliras najbucniju komponentu,mozes ili promjenit hladenje tipa ACS1 za grafu jel vidim da imas stockšit kuler na grafi,a na napajanju mozes samjenit al ga moras otvorit a time gubis i garancij... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() ![]() ![]() danas stavljao drugi psu...jedno sat i pol posla, praktički radio sam jednom rukom jer je druga u polugipsu ![]() ![]() i za kraj, stari dobri čif, mene je sluzio mislim 3 godine, tko zna koliko jos 1. vlasnika, kupljen tu na forumu, sad ide na čišćenje i u ladicu, nek stoji, prodavat ga se uopće ne isplati... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovak je bilo prije par dana, kad sam složio htpc: ![]() ![]() ovak je sad: ![]() ![]() Kućište nema baš puno prostora za sakriti kablove, samo tam ispod prže i napajanja, al dobro je, ja sam zadovoljan. + ova dva 80mm venta idu sutra van, a stavljam 120mm nanoxiu tamo iznad proca i umjesto stock coolera stavljam scythe shurikena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Prečupavi mod
|
Ubacivao danas jos jedan disk i drugo napajanje u prvu konfu ![]() ![]() ![]() Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch ![]() Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch ![]() Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch ![]() Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch ![]() Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch Posto ploca ima samo 6 onboard SATA portova, diskove sam morao spojiti na eSATA ![]() ![]() Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 | |
Prečupavi mod
|
Nije u duhu pravila foruma da pricam o tome ![]() Citiraj:
![]() ![]() Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch A spajam ih na komp pomocu ovog i slozeno mi je tako da cim se pojavi odredjeni disk na sistemu, backup se odradi automatski i nakon toga odmounta disk.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 18.01.2009. u 23:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Eo jedan link... molim sve koji imalo imaju vremena da sve pogledaju,ovo izgleda BOLESNO ,znaci sve pravljeno rucno ( nije pod ovu temu ali da novu ne otvaram,ima 3 linka scrolajte i dolje pise next page) : http://www.million-dollar-pc.com/sys...dark-blade.htm
![]() |
#837 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
> link -->
da li bi ove bile bolje možda jer si vjerojatno ispipal teren prije kupnje link na druge ladice @ SU
pitanje u vezi ladica za diskove, dal su pomoglee u stišavanju buke. to su ove tu -->> link da li bi ove bile bolje možda jer si vjerojatno ispipal teren prije kupnje link na druge ladice
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
nice, koji je to materijal?nije spužva? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|