|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
heh..jea ![]() ![]() Ali eto ponukan svim tim negativnim kritikama, odlucih se baciti na jedan projekt zvan "ZENOBIA", i danasnji dan sam potrosio samo za smisljanje imena, a ako ukucate u WIKI to docicete i do nekih rezultata ![]() ![]() ![]() Za sada popisujem materijal i nacin izrade, a u projekt se bacam za nekih 20-ak dana, do kada se nadam cu prikupiti i sakupiti sve potrebno... Moram svakako priznati da mi je ovaj forum dao dosta informacija... Eto.... ![]()
![]() |
#752 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 |
Nervozni poštar
|
@°kabel listrik° - ne ovaj kuciste e prehebeno..brutalno zgleda..orginalno sto je najbitnije. samo steta sta na njega nisi prisarafio napajanje tako da bude jedna cjelina. -ili jesi ne vidi se dobro.
![]() |
#754 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim ovo je thread di se pokazuju fino sredjena kucista, po mogusnosti s nekim dizajnom i ukusom za isti. NHF Kabel Listrik, ali po meni to tvoje ne spada. I to vidis i po komentarima. Osim Brabusa kojem se to svidja, da ti je napajanje na kucistu i da imas skroz otvoreno kuciste koje je nakrcano Tt ventovima koji svijetle.. SU ti je super napisao, bolje da si ulozio pare u neko normalno kuciste..Ali onda ne bi imao Mad Max desing..LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
|
Sta fali Mad max.u ...???? nevidim razlog...zasto bi morao biti siti kao i svi imati isto kuciste kao i svi loool, zato sto vam je neko reko i citali ste da je to COOL pa sad vi mislite da ste kul sa time...de molim te...!! Al oke kako ovo nije top. za take teme...necu evo o tome... Prelazim na ZENOBIU...pa cete onda komentirati... ![]()
![]() |
#756 |
Nervozni poštar
|
nedaj se °kabel listrik° ...radje nemoj raditi onu kocku..nego nastavi isti stilom nesto tipa ovog kucista..nesto orginalno. -inspirirao si me...vidjet ces moj moj rad uskoro! @srale7 kako to mislis fino sredjena kucista? - pa covijek se je potrudio..nije bezveze nabacao ventove...
![]() |
#758 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Srale i SU su ti dobro rekli...bolje da si pare dao za neki case u koje ti napajanje stane nego za ventove koji svijetle (manje bitno) od kojih ti vecina ne treba (ne sluzi nicemu) jer imas otvoren case! Npr. na ST-u ti je dovoljan 1 vent izmedu tornjeva...
![]() |
![]() |
#759 |
Nervozni poštar
|
ne vidim zasto njegovo kuciste ne spada u ovu temu..koliko se vidi kablovi su uredno poslozeni.. :kava: ((ovo nije spam vec je vezano uz temu-..a u vezi one druge teme ruzno kuciste s neurednom unutr. - glupljeg naslova jos nisam vidio...cudi me kako to moderatori nisu zapazili i preimenovali.. i u ovoj temi ima dosta ruznih kucista s urednim kejblovima..pa zasto se je ne preimenuje u ''ruzna kucista s urednim kejblima''?.....kompjuteraši...))
nVIDIA+INTEL=klasika This message is hidden because Crash009 is on your ignore list. Zadnje izmijenjeno od: BraBUS. 06.10.2008. u 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Kontaktiraj moderatora i njemu iznesi svoju bolnu pricu. Bolje nego trpat forum spammom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Brabus, oprosti ali - filozofiraš. I to samo jer je tvoj case prebačen u drugu temu, gdje i spada. Od Kabela je ostalo jer se ne vidi najbolje iako - daleko od toga da je uredno to sve. Nismo definirali pravila, ali svakako se vidi tko se potrudio oko kućišta/kablova/prašine. Ako imaš problema sa nečime/nekime, javi se na PM, a ne na forumu zatrpavati threadove. Sad, nastavimo sa kućištima koja su "uređena" što se kablova tiče.
![]() |
#763 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
-PoP- kaj je ovo crno od čeg se nevidi optika? na drugoj slici |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
|
heh...prejako mi to izgleda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ovo vristi da oce S1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#771 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#774 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Crijeva sjebaju ljepotu ![]() Šta se kabela tiče, svaka čast, to je to, tome težimo ![]() ![]()
![]() |
#775 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() a sto se tice ljepote zbog cijevi... zato se stavi UV boja i lampa pa izgleda ko na mom logu iz siga ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#776 | |
Registered User
|
jao kad gledam ove slike odma se sjetim svog PC-a. Tako je otprilike izgledao moj (sa stock kulerom, matična je još uvijek) dok nisam stavio Hyper TX2. Ali uglavnom nije loš kejbljving job ![]() Citiraj:
![]() Strašno, super sređeno. Nego kakav ti je to case ![]() 5/5 Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 02.11.2008. u 22:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#778 |