|
![]() |
#5522 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Bolje ne ide od ovoga. Kablovi su prekratki da bi ih provukao bilo gdje iznad grafičke. Ne izgleda to tako strašno u rl a i taj zadnji kraj grafičke je samo prazan komad hladnjaka pa nije teško. Bum se pomirio sa time. Nego ovo je Modecom Oberon Black sa kaljenim staklom i mogu reći da je za 360 kn odlična kupnja. Fali mu onaj premium finish kao kod skupljih kućišta ali za 360 kn mislim da su ga dobro sklepali. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5524 |
Premium
Datum registracije: Jun 2015
|
@Sale di si uzeo to kućište? Vidim ima u linksu ali nije sa staklom
![]() |
#5530 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Da ne postam isti post kao u slikama hardvera, ovdje ću samo ove sa kejbljvingom staviti ![]() ![]() ![]() ![]() Trebalo mi je oko 3h da pospojim sve komponente pa odspojim pa opet spojim ![]() LED strip malo uništava dojam kad je skinuto staklo, ali kad se staklo stavi ne vidi se. Možda neki savjet? Sleeved kabel za grafu bi trebao popraviti dojam? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5532 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Možda da probaš ovako nešto nabaviti pa da omotaš oko ta 2 kablea od grafičke. http://www.eurotim.hr/pictures/crije...-spirala-3.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5533 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma solidan je cable managment, ali puno mjesta mi zauzima LED strip, ekstenzija za ventilatore i ove ekstenzije za CPU/GPU. Također, kućište je bijelo kao i matčna pa sve svaki kabl vidi za razliku od tvoje konfe gdje je črno sve ![]() Bez toga bi bilo dosta lufta i dalo bi se ugurat još gore di je PSU, ali nemam baš volje sve odspajati opet. Moraš uzeti u obzir da se radi o ultra malom kućištu, po širini je dosta uži od Define Nano S. Mogli su ga napraviti 10cm šire i to bi dosta pomoglo ali što je tu je. Btw, ispao me oko 600kn tak da nije 900 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5534 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5536 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#5540 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
blast from the past ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - malo po grafi, malo po diskovima, ssd je dolje u ovoj škatulici ![]() ![]() - znam da je napajanje nepotrebno, ostalo od majnanja prije par godina, gara ogromna, miran na duže staze ![]() - lepo ![]() očitanje temp možete pogledat tuten. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5544 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5545 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() I ne mogu se načuditi koji oversized hladnjak na toj 270. Pa takav niti stock 290 niti 390 nisu imale. Se uspije to zagrijati uopće? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5547 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5550 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() šalim se, ubio sam ga još i prije kad sam na slici sa flešom tek skužio koliko paučine ima pa sam sa onim čupkom bar to maknuo... temperature su ostale iste doduše ![]() pazi ove šampijonske rezultate. pošto je opće poznato da veći računar brže računa, ovi maleni me ne zanimaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|