|
![]() |
#5342 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5343 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedna iza druge je karikiran izraz, doslovce jedna iza druge, ne jedna pored druge. ALI, imaš identične dimenzije Phenom mATX/non-ITX kućište. http://www.bitfenix.com/global/en/pr...nom-micro-atx/ Na tom kućištu je izgled prvoklasan, jednostavne zaobljene linije bez nepotrebnih perforacija, ali je kvaliteta bijelog kućišta, tj. farbe na metalnim dijelovima nažalost lošija od očekivanja. Crna je navodno bolja, ali to nije bijela ![]()
![]() |
#5344 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#5345 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
http://community.coolermaster.com/in...y-car-trabant/ Lik je pobjedio ![]() Cak je i masinu slozio da ju pumpa vrti https://www.youtube.com/watch?v=rHHSlFS_qV4
![]() |
#5348 |
Avocado
|
Sad će svaki put uz izmjenu vode morati servisirati i motor ![]() Kad čovjek ima volje i alata, ludu ideju, onda se vidi i učinak. Nije moj par opanaka, ali mu skidam kapu.
![]() |
#5350 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Pretpostavljam da sve bile na pohrani.com pa se on ugasio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5352 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Napokon preslozio komp iz zutog u crni Fractal R5 ![]() ![]() ![]() Nije mi se dalo previse jos patiti s kanlovima, ionako je zatvoreno, a propuha ima dosta. Vent naprijed, nazad i to je to. Napajanje stavljeno u eco mode tako da vent uopce ne radi. Ali ova Evga 750 G2 uopce nije tiha, cista laz, fest se cuje cak i pri najnizim okretajima. Zato sam.prebacio u eco. Ovo sam potrpao unutra ![]() Zanimljivo je koliko je case utisao sve skupa, unutra su mi tei sata diska, i dva ssda, i sada se jedva cuje sve skupa, cujem jedan hard da zulja malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5354 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Taj InWin pored Fractala izgledao kao kućište za 99,90 kn. ![]() Jedino ne mogu prežaliti što u potpunosti nije presvučen u titanium grey, a ne samo front panel. Sve u svemu, lijepo posloženo, a prostora ima i za svakakve nadogradnje u budućnosti ako ti se potrebe budu povećavale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5355 | |
Lika u mom srcu
|
jednom kad se zatvori, koga briga za boje ![]() Citiraj:
![]() ne znam zasto, ali meni su ta jeftina kucista bas zakon ![]() isto se u njega moze zgurati hrpa toga. Sad gledam da ga izrezem i napravim neki mali ITX case, ima u sebi 20cm vent, imam antec napajanje pa mozda nesto skemijam... ![]() u fractalu mi je 5 diskova i prza, i jedina stvar sto me bas ugodno iznenadilo kako ima vrhunski rijeseno montiranje diskova, odnosno, bolje receno ucvrscivanje hardova u one metalne ladice male. dodje sa malim gumeno/silikonskim cepicima kroz koje prolazi saraf i koje fantasticno upiju vibracije od diskova. Bas su mekani cepici i disk onako plica na njima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5356 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
U mene je R4, i disk sam prebacija u donji kavez, gornji izvadio, tj. oslobodio sredinu sprida, te pomaka prednji 14cm vent uvis da puše prema grafi. Imam samo 1 disk i temp. su uredne. Napajanje sam prije drža kao i ti (zbog prašine u CM 690), te da se jadni ADDA BB vent ne pati u Seasonicu - međutim R4 ionako ima filter s donje strane, te u nemodularnom napajanju "normalno" okrenutom (vent s donje strane) kabeli budu bliže rupama za cable management, i može se stavit vent na dno kejsa (šta sam i napravija - da puše prema grafi) Za ostalo nemam zamjerke ![]()
![]() |
#5357 |
Lika u mom srcu
|
meni je otvor od venta s napajanja okrenut u kuciste, tako da se lufta jer je u eco modeu ugasen, a ako se i upali sluzi kao dodatni ispuh zraka iz kucista. Uvijek sam imao tako na svakom kompu. Ovo da napajanje vuce zrak izvan kucista i odmah van mi je steta. Sad gledam sloziti jedan mali komp baziran na ITX ploci za u boravak na stol, pa istrazujem koji case uzeti a da je LIJEP, jer ce ga godpodja gledati svaki dan na stolu pa mora biti posebniji malo, a ne crna kocketina. Fractal Node mi je super, ali preskup. Blesavo mi je da mi case kosta vise nego sve komponente skupa unutra zajedno :lol: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5358 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ta teorija o napajanju mi više drži "toplinu" ( ![]() Komentar za diskove, tj. odvajanje kaveza za bolji protok prednjeg intake venta?
![]() |
#5363 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Jbg, planirao sam odma i AM hladnjak za proc, al malo sam kratak da bi se jos i za to produzio, bit ce to kroz 2-3 mjeseca uz dodatnih par ventova za kuciste. Zadnje izmijenjeno od: Sphere. 06.01.2016. u 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5368 |
Banned
|
Tako se diskovi postavljaju kad ih stavljas tamo iza, SSD nije u svom bracketu nego je sa vezicama privezan jer me jebo sata konektor posto nisam imao onaj sa ravnim ulazom, nego ovaj pod pravim kutom. Sta se tice napajanja mogu ti rec da je i moje glasno po defoultu, kada je u ECO modu mrtva tisina vent se ni ne pali, tj pali se kada temperatura dođe do nekih 50 stupnjeva, sta je gotovo nikad, jedino u jacem SLI-u ili Crossfireu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5370 |
Banned
|
Da, vidim sad da je kod MSI-a drugi i cetvrti za dual channel, budem premjestio prvi modul u cetvrti slot. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|