|
![]() |
#4861 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() Citiraj:
![]() Naletio sam na njih u Wiesbadenu dok sam bio na putu. Ova dva prozirna su bila u kompletu dobio sam ih dosta povoljno. Još mi je ostao jedan Fractal R2 ventilator, njega možda stavim na pod kućišta, ali za sada nema potrebe jer se kartica ne grije previše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4862 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 15.08.2013. u 18:43. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4863 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4864 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
![]() |
#4865 |
MiningMod
|
@theobromine Ne bi li bilo bolje da metnes to vodeno na guzicu,umjesto ovog fractalovog venta...? Ne znam,ovako nekako...topal zrak puše po grafičkoj :/ p.s. treba tu jednog silencera 500 nabaviti jer ovaj vx pika u oči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4866 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#4867 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4868 |
Premium
|
@Pupo & QuidZz vx550 ima malo dulje kabele predviđene za tower, jedva su stali straga, šaljem stražnju sliku kad dođe modularac ![]() @FRipper straga stane samo pull konfiguracija za usis, a kućište je 10-12 cm od zida (takav je stol) i nema mogućnosti boljeg provjetravanja. nisam primjetio da se kartica bitno više grije zbog prednjeg usisa, možda stupanj-dva. ispod kartice je još jedan 120/140mm otvor, ako se bude grijala stavit ću još jednog fractala da puše odozdola, ali za ovu karticu nije potrebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4870 |
Premium
|
Pupek dragi, moj trenutni CJ može poslužiti kao primjer urednosti, minimalizma i perfekcionizma @ CM 690 II. Nisam ja tam neki megaloman da natrpam 99 diskova i da mi kablovinje strši posvuda. Poanta je u tome da mi je u sobi di je komp uvijek prigušeno osvjetljenje, pa nema smisla da stvaram neprirodne uvjete samo zato da se kabeli što bolje vide, jer ionako su svi crni na crnoj pozadini. Mogu ja slikat svoj ponos i sa bljeskalicom, ali onda će se vidjet koliko sam lijen čistit prašinu, a toga me sram jako, pa vas lijepo molim da zaboravite ono što sam sad maloprije napisao o prašini. Fala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4871 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]()
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p: Intel i7 4700MQ / 16GB DDR3 / Sandisk 240GB / Intel iGPU + Geforce 730M / Gentoo Linux Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4873 |
Premium
|
Ali skontaj da su meni svi kablovi svojim najvećim djelom iza matične i samo ih malo pogurnem, pa zatim izvučem kroz one gumirane kur** na rupama da ih mogu uštekati u grafu i matičnu. Nije to prastari CM 690 pa da imaš puno prostora da budeš kreativan. Ono što sam vam ja slikama želio približiti je to kako ja vidim svoj komp iznutra kad skinem bočnu stranicu, jer budimo realni, danas svako s malo boljim kućištem prelako složi super CJ ako ima od svega sa čim se inače puni kejs (GPU, HDD, SSD) samo po jednu stvar i to je polagano postalo totalni mainstream što je u neku ruku i dobro. EDIT: Evo tu ti je dole link na sliku gdje se sve lijepo vidi kao na pladnju. LINK: http://zaslike.com/files/88b8g71nve2v5noz221c.jpg
I LIKE TO WALK ALONG THE BEACH WITH A RAGING HARD ON. IT'S FUNNY TO SEE THE REACTIONS. ![]() Zadnje izmijenjeno od: The Man. 16.08.2013. u 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4875 |
Premium
|
Pa tko je vidio iza radit reda.
![]() |
#4876 | |
Premium
|
Citiraj:
sorry ekipa ako je moj post ispao spam, zaigrao sam se s fotićem jer me oduševilo kućište pa sam stavio par slika izvana. imam još dvije fotke koje sam okinuo dok sam radio. ![]() ![]() sredim sve nedostatke pa šaljem update. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4880 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Nisu fractalovi ventovi loši, već nikako nisu predviđeni za radijator il hladnjak. Premalo okretaja I previše se ložite na temperature pod primeom, nekome uopće nije bitno hoće imat 65 il 75 stupnjeva pod primeom, već mu je bitna tišina. I tako te temperature neće nikad dostići u normalnom radu/igranju/što već radi.
![]() |
#4882 | ||
Premium
|
Citiraj:
20cm iznad kućišta je polica, tu se zadržava topli zrak iz stražnjeg ispuha. mislim da bi vukao bi topliji zrak nego sada (sprijeda), ali moram isprobati. Citiraj:
kao što je Pupo rekao, ovako je tiho. 8-9 stupnjeva je bolje nego je bilo pod mugenom 3, a nije glasnije. temperature su sa zračnim hlađenjem na 4,5GHz i 1,31 V išle preko 93-94C, do throttlinga i rušenja, dosta se zagrijavao cpu. ovako u toploj sobi idu do 83-84 pod torture testom, max 65-68 kod igranja ili ako kodiram video. inače idla na 33-34C ljeti. ovo je sve pod overclockom od 700MHz, na standardnoj frekvenciji temperature ni pod torture testom ne idu preko 70C na najtišim postavkama ventilatora. za bolje performanse trebaju h110 ili h100i koji imaju duplo veći blok ili pravo vodeno. poigrat ću se s položajem hladnjaka kad budem stavljao novo napajanje, pa javim rezultate. Zadnje izmijenjeno od: theobromine. 18.08.2013. u 17:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4883 |
Premium
|
Ma super ti je sve osim onog žutog SATA kabela. Nemoj si sad komplicirati život radi par stupnjeva manje temperature. Ovakav setup di ti je H90 naprijed izgleda fenomenalno, jer se kabel taman fino rastegne i ne narušava ti izgled unutrašnjosti. Što se mene tiče, nemoj ništa dirati i uživaj u tišini ako ti je to prioritet. Više smisla ima tih komp nego par stupnjeva manje, pogotovo ako i jedan i drugi setup rade normalno pri svakodnevnoj uporabi.
![]() |
#4884 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Moram vam podjeliti preko kolege Hardforum na e-mail Case Lian-li PC-Q25 Asus Z87I-DELUXE i7 4770k @ 4.4ghz Cooler Corsair H90 with Noctua NF14 fans exhaust fan is a Gentle Typhoon GFX EVGA GTX Titan Storage Samsung 840 500gb and 256gb OS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @xulos Što kažeš? Imaš sličnu ploču i kreni pohod na mini kučišta ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4885 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Cime je ovo slikano, hubbleom? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4886 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4887 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#4888 |
Extrema Thule
|
@xulos Sony DSC-RX1
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4889 |
Xulos :)
|
Odlican fotic ![]() ![]() Pa covjece prepo sam se kad je krenio otvarat sliku, reko sta je ovo milunka, noctua ko moj ventilator u sobi ![]()
![]() |
#4890 |
Extrema Thule
|
Noctua i GentleTyphon je po mojem ukusu ![]() Nego, vidim da je teže nabaviti S-Flex ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|