|
![]() |
#4801 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
gledam ovu temu i dobijem inspiraciju da i ja malo sredim svoju kantu.. reko idem ja to napravit za 20 minuta i to je to.. evo sto je nakon 2 sata ispalo xD jbg nisam imo nista osim komada žice, šarafcigera i dobre volje. Tj. dobru volju sam imao dok nisam krenio slagat kablove sa straznje strane, užas.. koda nema dovoljno prostora s te strane kučište je cm690 adv. i nakon ovoga definitivno sam počeo razmišljat o modularnom napajanju xD solidno za prvi puta... valjda.. dajte neki savjet i dal smeta sto sam pričvrstio par žica na onaj bracket od hladnjaka procesora(mislim da se tak zove) ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4802 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Bitno da je odnaprijed uredno, i kod mene je iza kaos. Samo pazi da možeš zatvoriti onu zadnju stranicu bez da saviješ panelu na kojoj ti je montirana ploča jer to zna pravit probleme |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4803 |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
Maj prešššeessssss!
Pozz Evo da se i ja malo pohvalim svojim novim (polovnjakom) FD Arc-om. Ne tražite me da otvaram mod temu jer je prijašnji vlasnik ofarbao meshove i izgubio bočnu stranicu, a za sada sav modding koji će ovaj kejs od mene doživjeti je nabavka oriđiđi bočne. LOL Da ne drobim, slika vrijedi 1000... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Već godinu dana slinim za ovim caseom i fajnali, tu je... Prezadovoljan! ![]() A kad uskoro i stranica sjedne, brrrrrrrr ![]()
![]() |
#4804 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Fino kućište, zapravo je puno bolje nego što sam mislio da će biti, s obzirom na cijenu, ubo si genijalno.. Kad nam stignu stranice, odmah šibamo fotke ovdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4805 |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
Prva slika je preuzeta sa oglasa preko kojeg sam kejs kupio, a ostale su moj fotografski talent. Nije mi ni palo na pamet poslikati ga tako da ga ulovim cijeloga, previše sam bio koncentriran na kejbl. Pričekat ću dolazak stranice pa novi fotosession!
![]() |
#4806 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4809 |
Premium
|
Thnx! razmisljao sam i o tome, ali nisam nikad sleevao, a jos je i kuciste pod garancijom, pa necu zasad dirati. Kad kroz pola godine istekne garancija, dat cu nekom vjestom kolegi koji ima iskustva da mi to sleeva i da usput naučim kako se to radi. Ipak ne bih volio zeznuti stvar, jer bi mi bilo prvi puta, obicno se tada najveca sra_ja događaju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4810 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Izgorit će ti pojačalo na stolu ! Zatvorio si ga sa svih strana i topli zrak nema gdje izaći . Šteta bi bilo da DENON baci kašiku :-) . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4811 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Btw uzmi ovo i netrebas raskopavat napajanje a ostat ce ti gara ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4812 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4815 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo i mojeg (zanemarite prasinu xD) Ugl,ima 3x 12 cm venta,i 2x 9 cm venta. http://www.pohrani.com/f/19/Qd/3jpPH...0702204030.jpg http://www.pohrani.com/f/3P/Ll/8b1Rg...0702184246.jpg I maknuo sam dust filtere,jel dosta zakrce airflow |
![]() |
![]() |
![]() |
#4816 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Bolje stavi nazad dust filtere, kazes zakrce airflow, e pa vidit ces kako ce ti sad prasina zakrcit airflow tamo gdje je najvise potreban - na cpu i gpu hladnjacima ![]() inace, moze to bolje i to dosta ![]() p.s. daj mi reci kako, ali KAKO mozes imati šrot chicony napajanje u kombinaciji sa 2500k i 7870 ? to je kao da si stavio na ferrarija tockove od yuga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4817 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Vrlo lako,Bluestorm 2 nije moglo gonit grafu,narucio gume za auto u meduvremenu sto me izaslo 4 k kuna,i nisam imao odakle vise za napajanje,i stavio sam ovo da se mogu sluzit dok se racun ne smiri trenutno ![]() ![]() p.s Lakse mi je nakon mjesec-dva kompresorom propuhat coolere,nego da mi je konstantno veca temp unutra ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Smoki_Gs. 03.07.2013. u 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4818 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4819 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Nikako nije šrot...i odlično napajanje za tu lovu...te sasvim dovoljno za njegov komp jer isporučuje preko 500W ![]() Sorry na off topic... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4821 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() A profi stvar? ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: mhadina. 07.08.2013. u 09:09. Razlog: dodatak |
![]() |
![]() |