|
![]() |
#4352 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da, zbog prirode posla sam primoran instalirati par većih diskova u računalce, a u A30 nisam imao mjesta, a i dodao sam zvučnu koju nisam imao di staviti zbog nedostatka prostora. Iskreno već me i živciralo to malo sranje. A ovaj case sam kupio. Htio sam u Futuri, ali Links ima ekskluzivu tako da sam pljunuo jedno 1400kn ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4354 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Vidio DefineXL i što može, vjeruj mi, ovo je bolje od Definea. Bar za mene. Raven novu verziju nisam nigdje iskopao... a nisam se ni trudio. A kućište, em što je živi čelik, čvrsto, tiho, odličan menadžment, puno opcija, fan control, dva živa usb 3.0... ma ono, pojam pojmova.
![]() |
#4356 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Trenutno mi je super raven rv03,vidio sam neke slike novog ravena i ne sviđa mi se nikako |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4358 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kad smo vec kod Ravena, ♥ Raven RV01 ♥ po meni najlipse i najbolje kuciste ikad! Jooj sto bih dao da imam model sa crnom unutrasnjoscu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4360 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
heh to su sad ukusi, a o njima se ne raspravlja zar ne? Vidis meni je taj rv01 najlipse kuciste ikad! RV02 nisam imao priliku koristiti a RV03 imam i odlican je, odlican protok zraka, lim cvrst kao i plastika, ukratko kao tenk je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4361 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Kad smo već kod ukusa, meni su naprimjer sva kućišta iz Cooler Master CM 690 serije jednostavno prekrasna i ne sramim se reći da sam (bio) ponosni vlasnik obje verzije. Doduše, CM 692 bi bio puno bolji da su mu bar malo izbacili bočne stranice na van (radi lakšeg sređivanja kablova i podrške za visoke CPU hladnjake), no i ovako se da sve lijepo srediti, kao što je i vidljivo iz priložene slike... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4362 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Ajde da i ja nabacim koju ![]() Od zadnji puta kad sam stavljao sliku ovdje promjenjen je cpu cooler i grafa. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4364 |
OC addict
|
Hvala. ![]() Sto se tice kombinacije boja, htjeo sam plavi/plavo-crni ram staviti,ali mi se nije dalo cekati kad sam kupovao pa sam uzeo ovaj koji su imali na lageru, slicna stvar i s napajanjem. Al 'ko ga šiša, meni je bitno da sve radi kako spada i da su temperature ok. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4366 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4368 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#4369 |
OC addict
|
@Fripper Hardovi ovako stoje zbog venta. ![]() Kablovi bi strugali od vent kad bi ih spustio, a nezelim ih na drugu stranu okretat zato sto mi onda ruzno izgleda zbog kablova. ![]() @Shamanix Lijepo izgleda al daj te sata kablove malo poslozi, sve je super al sata kablovi bas onako bodu u oko. ![]() @The Man Uslikaj cijelo kuciste da vidimo kako to izgleda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4370 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 05.01.2013. u 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4371 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Prodao si se, sta da ti kazem ![]() Citiraj:
stranica od kucista je zatvorena, a nema prozor.. tak da se svejedno nista ne vidi unutra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4372 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Evo link frende. Malo je slik'ca veća od prosjeka. Uživaj! http://www.pohrani.com/f/m/7E/2Ue0Q8...--20121229.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#4374 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=228089 Ovo je najbolja adresa za sleeve ![]() http://en.mdpc-x.com/ Razradi malo temu. Koje napajanje misliš sleevati? Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 09.01.2013. u 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4376 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
da imate svjeze informacije vezane za define r4 i dolazak. Rekao sam fractalu da ni jedan dealer nas kaze da nema informacija o dolasku, pit sam ih da li su im msan ili asbib dobavljaci. Ovo je odgovor, ougl oni se drze toga da ce doc kroz prvi mjesec: Dear ____ The dealers are not aware of our negotiation with the distributor, it is no surprised about it. It is not ASBIS or M SAN. We will announce the contract once the goods is in Croatia. Thank you very much. BR, Drahus |
![]() |
![]() |
![]() |
#4380 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
@boy005 veoma su mi se svidjele tvoje slike. Fino poslozeno, kompaktno, uparene boje i nista pretjerano ![]() Mogu li dobiti naziv i cijenu kucista? Zadnje izmijenjeno od: mef.. 10.01.2013. u 22:18. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|