|
![]() |
#4054 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Ne moze bolje,vjerujte mi,probao sam sve moguce kombinacije. @Xulos sta si stavio avatar zensku sa ogromnim sisama,kad moze i sa manjim xD Sad bez zajebancije.Trebao sam uzeti ax 850,ali je razlika bila 500 kn,pa sam odlucio zbog dusevnog mira staviti ax 1200 jer kad vec uzimam napajanje sa 7 godina garancije i u rangu do 1500 kn,nema smisla cicijašiti zbog parsto kuna.Inace to napajanje je prije pola godine kostalo 1700 kn,a sad su ga nabudzili na preko 2000 kn. Zadnje izmijenjeno od: Romano.Cule. 20.07.2012. u 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4056 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Ma niš se ti ne sekiraj.Već sam profitirao jer je prije 6 mjeseci placeno u ADM-u 1720 kn i izbio sam PDV.A to isto napajanje sad kosta 2150 kn. http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9279 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4057 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4060 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Od kada je izašao ovaj r4 sve mi se nekako čini da će mi komp porasti za 2 broja. pogotovo nakon ovog videa ![]() http://youtu.be/mqLxS38SCVA Hvala |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4064 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Update: Jucer i danas se malo bojalo + sredio se kejbl job. Konektore od grafe sam odlucio provuc kroz kavez za HDD jer je tako vizualno ljepse. Kablovi od ventilatora ( cpu i ispuh ) sam isto malo bolje sakrio. Power, reset, led itd. mi jedino bodu oci trenutno, ubrzo cu naruciti sleeve pa da i njih rijesimo ![]() Kritike, prijedlozi, pohvale, pokude su dobrodosli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...I wanna see it painted, painted, painted, painted black Yeah... - The Rolling Stones ![]() ![]()
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 23.07.2012. u 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4065 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jel znate nekoga da radi custom extended kablove... konkretno bi trebao uv plave za atx, eps, 6pin, 4/3pin. pingao sam nilsa i veli da nema vremena se zajebavat sa custom izradama, a meni se ne da drqat s tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4067 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Samo neznam dali bi ti htio poslati, dodaj ga na skype ako imas i cuj se s njim, ja isto pregovaram ![]()
![]() |
![]() |
#4069 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
nego uv plava je problem i ovako, teško se nalazi uopce sleeve da je uv plavi light blue i ljepo okupaš u uv boji i eto ![]() inače, ja ti imam vremena punoo za te stvari, pa eto nabavi sve što trebaš, pošalji meni i ja ti to sve sleevam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 |
MiningMod
|
Ok hvala... @QuidZz Nego,ti si to cijelo kučište farbao u mat crnu ili mi se čini? I ovi potenciometri, to je samo radi izgleda ili to šljaka? I da ti trebaš sve kablove sleevati...ovak mi se ne svidja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4074 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Sto se sleevanja tice znam da bih i to trebao napravit...nije to bas ni jeftino...imam jedan sleeve tj produzni kabel koji je sleevan ( NZXT CB 8P - koji se i ne vidi kad nema blica ) a planiram uzet gotovi crni sleeve za napajanje od grafe jer mi to trenutno najvise bode oci. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4076 |
Premium
|
Slobodno ![]() Samo sad me kopka..kad kupim crveni lak obojat cu jednu plastiku pa cu vidit sta bolje izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 |
MiningMod
|
samo pazi, plastiku moraš prvo dobro očistiti šmirgl papirom, pa onda sintetičkim lakom te kada se osuši našpricati plastik primerom, ostaviti cc pol h da se suši i onda tek ici lakom i to na dva puta da nema preljeva, onak prvi sloj samo da malo pokrije |
![]() |
![]() |
![]() |
#4078 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Hm... nije baš prvi al recimo prvi uspješni pokušaj sleevinga 24-pin ATXa. Slikano je pod UV CCFL svjetlom bez blica, boje izgledaju malo "isprano" na slici ali uživo stvarno blješti ![]() Konektor je plave boje... kablovi su redom 3x žuti, 2x plavi, 2x zeleni, 2x plavi, 3x žuti ![]() Komentari i (konstruktivne) kritike su dobrodošli ![]() Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 01.08.2012. u 23:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|