|
![]() |
#3901 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo ga i mali update ![]() Kavezi su dakle postavljeni naopako, ventovi na njima postavljeni da upuhuju zrak. Uz to sam ih pomaknuo za jedno 5.25" mjesto niže kako bi bili u ravnini hladnjaka procesora i grafičke kartice. Skidao sam i ploču kako bih popravio 8-pinski EPS kabel, pa se sad još manje vidi. ![]() ![]() ![]() ![]() Temperature procesora i grafičke su par stupnjeva bolje, radi blizine ventilatora za upuh, dok na diskove koliko zasad vidim nema utjecaja - ista temperatura kao i kod prethodne orijentacije. Po pitanju kabela, mislim da je sada dosta urednije, samo me smetaju ovi 6-pinski PCIe kabeli s kojim moram nešto smisliti, da malo manje strše. I da, stavio sam mrežicu na ispušni vent s vanjske strane, izgleda bolje definitivno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3902 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
odlično si ispimpao case, svaka čast! ![]() ![]() EDIT: eeeeeek ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 04.06.2012. u 19:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3903 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Svaka čast, stvarno je sve pic-pic i melem za oči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3904 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Super ideja što si ova dva venta s upuha stavio unutra na krajeve kaveza za HDD. Sad oni vuku hladan zrak preko diskova(i hladi ih) i direktno na proc i grafu (kao što si i sam rekao, i oni su hladniji). Probat ću i ja tu shemu.
![]() |
#3907 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
#3909 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ovaj tjedan dolazi Obzidijan 800D pa ce bit fotošuting ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Odlično! Svaka čast na trudu! Sada si mi dao malo gasa da i ja svoja kučišta bolje sredim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3911 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 04.06.2012. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 | |||||
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Hehe, evo idući put kad budem prčkao po kućištu spajam USB-ove, samo za tebe ![]() ![]() Hvala ![]() Citiraj:
![]() Tnx ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 |
Treba kaj skurit??
|
Malo se ponovio. Malo Noctue bodu u oči, al kaj sad. Nego imam jos jednu 12-icu od Noctue, stane jos jedino gore...al neznam jel ima smisla stavljat 2 venta da ispuhuju zrak, a samo jedan upuhuje??? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma te noktue ja ne shvaćam... mislim nhf tebi ili drugim vlasnicima, ali to nema veze s vezom. pogotovo danas kad se prodaju zlatno/crveno/bijelo/plavo-crne kombinacije i onda oni moraju uletiti sa svojim bojama dreka jer se mora vidjet da su drukčiji. E PA NEĆU! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@vga killer, sve 5 samo zamjeni mjesta ventovima za ispuh sa ovom dole noctuom da ne bode oci.. @syss auto lak u ruke i obojas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3917 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() @ QuidZz - nemrem, ovaj dolje je 12 cm, a ovi Corsairovi su 14 i ne stane dolje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 |
MiningMod
|
Pa da krenemo, napokon došli svi dijelovi za zvijerku i napokon počeo sastavljati komp CPU: Intel Core i7 2700K Spire TherMax II 2Fan MBO: Asus Maximus IV Gene-z/gen3 RAM: 32 GB Patriot Viper G2, 1600Mhz GPU: SLi Gigabyte GTX 560 Ti 1Gb OC SSD: Intel® SSD 520 Series 180GB Sata3 PSU: Corsair CMPSU-1000HX ODD: Pioneer DVR212 AllIn: CM 690 II Advanced Plexi, CM Aerogate II Djeca na okupu, nekako mi ova slika i je najljepša. "sli" mostic zanemarite ![]() ![]() Špiro na asusici,ukratko i normalan bi poludio...Postavljanje je teško, a manual sa slikama koma. Da su napravili slike na manualu i objašnjenje kako treba bilo bi odlično. Ovako sam 3 puta skidao sve dolje ![]() ![]() Sve to skupa, iako sam slagao jedno 2h, opet je zbrda zdola ![]() ![]() Procesor: Imadoh i5, imam X8...ali ovo je zvijer naspram svih njih...Ne znam,ali cim sam dizao winse razlika ogromna, ulazak, otvaranje ma čak i super pi je na def 3x bolji nego od X8 na 4.5ghz...ono ostao sam paff...sada ne znam je li brzina mozda da ssd bolje radi ovdje ili je do samog proca ![]() Ocjena 5/5 Hladnjak: Svi ga hvale, ali ja necu.. Nikome ga sigurno necu preporučiti jer eto ja nemam dobra iskustva. Prvo, ventovi na 2200rpm, užaš, pa uši me bole. Napominjem nisam noise freak. Ali ova čuda ubijaju i na 1500! Na kraju jedan vent maknuo, drugi spojio na potenciometar i smanjio na 1400 i sada ajde to je to. Temperature ajde rekao bi ok, ali moze to i bolje. Moram još testirati sa ostalim hladnjacima pa da mogu tocno znati. Jer eto ovako def sve meni su oko 55C-60C u loadu... Ocjena: 1/5, 1 samo jer ljepo izgleda Matična: Nisam još puno glavinjo po biosu, ali na prvi pogleda rekao bi odlična, i nemam riječi osim Ocjena 5/5 Memorija: Da nije bilo problema nebi imao rijeci ovako...Sastavio sve to, upalio komp, bio malo na njemu, ugasio i više ni tjeo upalitit ![]() ![]() Ocjena 2/5 zbog očito tvorničkog kvara Grafičke: Zvijeri nema šta, tihe su i jake. Temperatura doljnje je zadovoljavajuča, ne prelazi 40C u loadu, dok druga je malo toplija i morati cu i za nju iskemijati neki vent jer ovaj sada 120 očito ne puše na nju isto. Ne svidja mi se na njima jedino to što obe imaju po 2x6pin, mogli su ili jedan ili ako to nije dovoljno 8pin metnuti... Ocjena 4/5 Napajanje: Močno, tiho, ali užasno za kejbljving. Modularni kablovi prekruti i nisu okrugli! Ako niš drugo to su okruglo mogli napraviti, ovako se moras patiti, kemijati, ma za poluditi Ocjena 4/5 zbog kablova Kučište: Veliko na oči,ali zapravo jako jako malo. Što bi bilo da sam uzeo atx ploču...Imam previše toga u njemu, i eto malo je ![]() Ocjena 3/5 Kvalitetan lim, puno mjesta za ventilatore, ljepo ali ima boljih kučišta za te novce Sve u svemu, sa kompom sam zadovoljan, dobio sam što sam htjeo, brzinu! Sada još kada uhvatim vremene malo to sve još srediti vezicama,izolirkama da bude pic mic. Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 08.06.2012. u 08:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3920 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
@FRipper - imam ti ja Abitov SLI bridge viška ako ti treba ![]()
![]() |
![]() |
#3922 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@Fripper, daj mi reci, onaj vent na kavezu od hardova, stavil si da puše po grafi? Jel ima kakvih razlika u temp.s ventom i bez? I jesi probal možda gornji vent na "stropu" stavit desno od cooler-a? Il je tak svejedno tak je ovaj na stropu stavljen? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#3923 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3924 | ||
MiningMod
|
Citiraj:
gornji vent je ispuh, on vuce van topal zrak sa procesora, kao i onaj na guzu, nema logike metnuti desno jer onda nece biti iznad hladnjaka di i je temperatura zapravo Citiraj:
![]() da zato sam slikao, jer cu bolje sloziti pa da opet bacim slike, a do tada vi dajete ideje ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3925 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3926 |
Premium
|
@FRipper Dobar hardware imas, samo daj jos malo popravi te kablove ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3928 |
Treba kaj skurit??
|
Al problem su kablovi iza...tamo je đumbus totalni i kako god pokusas sve se ispreplete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3929 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3930 |