|
![]() |
#3691 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3692 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da hvala ti za novu bubu sad u podsvijesti... ![]() Gornja 3 120mm ebay Italija, a ovaj 140 mm "Vegas" iz MelCompa u Varaždinu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3693 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3695 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3697 | |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
![]() Iako bi ih ja sve pogasio ![]()
![]() |
![]() |
#3698 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#3700 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
imho meni se samo tu spajder čini oke (makar nije moj cup of tea)... komp je jednostavno prešaren iznutra, a dolje kabeli su koma tim više zbog bele unutrašnjosti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3701 |
|
@ BojanZD Hvala ![]() ![]() @ syss , belog sam oduvijek htio kao i pauka (posto ih imam , zive jel ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 09.04.2012. u 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3703 |
|
Hrcem 'ko zaklan ![]() ![]()
![]() |
#3705 |
My style is hardstyle
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
S obzirom koliko se griju ove HP radne stanice, nije ni čudo da je netko zakeljio ovaj vent na kućište. Jednom prilikom sa na poslu otvorio HP radnu stanicu radi zamjene venta i zaradio opekotinu kad sam dodirnuo RAM pločicu..fuck HP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3708 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
malo je reć da daleko. Btw jel mi se čini il sam zaboravia podijelit slike od zadnjeg preslagivanja kabela. Ove prve 3 su od prije mjesec dana. A prekjucer sam kupia eksterno kuciste za wd green-a da ga mogu gasit i palit po volji jer mi pc radi 24/7 a automatska funkcija gašenja u windowsu nije bog zna šta. Nisam ga ni zatvara u eksterno kuciste jer se bespotrebno grije. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3709 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Samo ostavi eksterni otklopljen, i čekaj da ti se nešto prolije po njemu il spajalica/kovanica uleti na tiskanu pločicu. Dulje će raditi
![]() |
#3710 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3713 |
Premium
|
nazad nije potreban vent jer kuciste stoji otvoreno i dovoljno dobro se hladi pasivno taj dio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3714 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3715 |
Premium
|
ma da, dok je bia u pc-u drza se oko 30-34 sad je 36-38. To je sve u redu tako da ipak cu ga ostavit zatvorenoga,komotnije se osiječam xd. Mogu eventualno skinit zadnju opatu da ima malo zraka al koliko vidim ne cini ni to razliku u temperaturama |
![]() |
![]() |
![]() |
#3719 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Jos uvijek isto meni to izgleda... Samo je upaljena neonka pa se dio kablova nevidi... Moj komp je bolje slozen i to za pola sata slaganja s komponentama, a opet mi je neugodno ga tu stavit, dok nebude sve savrseno ![]() EDIT: Ove bijele zice, uzas, ovaj kabel koji ide preko pola ploče, ovaj vent od graf kartice, napajanje od graf kartice... los kut slikanja.. upaljena neonka koja kvari sliku i nase oci.. kabel od cpu venta se vidi, kablovi od front panela provuceni kroz krivu rupu.. to je ovak na prvu i iz ove lose slike ![]() I ako mozes staviti vise slika, i to onak lijepo u thumb bilo bi lijepo za forum i temu...
![]() |
#3720 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
EDIT: Ovaj 8pinski ide preko ploce jer ne moze drugacije, seasonic naime pravi veoma dobre napojne ali takoder prave kratke kablove. Kabal od grafe se ne moze nigdje staviti, grafa je sama mala i kabal se nema gdje ubaciti, ako ista znaci planiram 7850 uzeti za par mjeseci. Bijele zice su tamo zbog neonki. Poenta je, kablovi se ne vide kroz plexi i ne smetaju air flowu pa zasto uopste praviti ih monogo boljim? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|