|
![]() |
#3391 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam se dvoumio između modularnog sisonika i corsaira, onda sam vidio kako izgledaju sami kabeli sisonika i reko ZAJEBI, to je puke ![]() tako da sam ciljano išao na hx upravo zbog kabela + pola njih nije ni spojeno. ako si slagao obsidiana, onda znaš da iza nema nešto mjesta, tj. trebaš se dobrano potruditi kako bi ti bočna stranica sjela "na nož" i ne zjapila na kutevima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3392 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Exactly, zato je i bolje da ima što manje kablova za zgužvati iza inače je muka sve potrpati i normalno zatvoriti stranicu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3393 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
evo, malo sam citao i istrazivao po netu, i cini se da ipak ne bi trebao biti problem sa hladjenjem: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=79184 Estetike radi, mislim da bi se nesto psotiglo, jer bi napajanje islo onda dolje, dok bi gore u cage isli ventovi tako da bi uz hladniji CPU i napajanje bilo hladnije. graficka bi trebala ostati gotovo ista jer je odmaknuta od cpu-a i pasivaca. E sad, za temp maticne necu tvrdti jer to nisam ziher, ali pretpostavljam (na temelju onoga sto su decki napisali na linku) da neke drasticne promjene nece biti. Nista, ostaje mi da nagovorim HALOS-a da to isproba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3396 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3400 |
Premium
|
@kasko: okreni cooler za 90 stupnjeva ako je ikako moguce te si makni kablove odostraga iz graficke, blokiraju prolaz zraka tj hladjenje VRM-ova. Inace sve ostalo, odlicno! Cak si uspio i IDE kabel dobro sakriti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3401 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
@Doink Sisa je kupljena taman prije nego kaj se Vemil ono razjebo bio. @alengrosevic Nemože nikak drugačije, amd socket(bracket) limit. ![]() Kablovi ne smetaju grafi. Protok zraka je veći nego što mislis (čitaj rupa je tolika da ti 2 prsta mogu izmedu proci xd). Pa ja sam zadovoljan s kejblom jer misli da bolje nemože, bez hard moda kučišta ili kablova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3402 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: skyman. 15.12.2011. u 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3403 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Taj Seasonic (SS-650HT) možda izgleda ružno, ali unutra je identična platforma kao i na prethodnoj generaciji XFX 650W XXX napajanja ... samo bez toliko psihodeličnih boja/oblika i ušminkanih kablova naravno. BTW solidan kejblj job ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ma ta sisa je zakon, kad sam imal PH2 x4 940@3.65 GHz i GTX295 na fortronu 650W, zgorelo je napajanje. Uzmem seasonic 650, maleni se nije niti oznojil. Samo kaj sam ljut bil na VeMil, dodem tamo, velim dajte mi seasonic 650w, očekujem kutiju, uputstva, neki bundle... Trgovac mi nosi napajanje i drži ga za kablove i na napajanju zaljepljena onaj mali papirić s garancijom. Ja gledam i velim mu, dajem 700kn za *nesto* i to nema niti ambalaže, veli on, ili uzmi ili nemoj. Na kraju sam uzel i rekel sam ženskoj na blagajni da bi sad najrade otisel tamo s vrecicom i natrpal jos 2 napajanja i otišel, veli ona, a probaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Da ... tako je to kad OEM odluči srezati troškove izrade ... Iako bi većina prosječnih korisnika uzela nešto što ima lijepu kutiju i puno šarolikih boja i sličica, bez obzira valjalo napajanje ili ne ![]() BTW nećemo previše oftopičit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3407 |
Premium
|
Ova katana 3 je stvarno ružna za vidjet u kućištu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3408 |
|
![]() |
#3409 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#3412 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p: Intel i7 4700MQ / 16GB DDR3 / Sandisk 240GB / Intel iGPU + Geforce 730M / Gentoo Linux Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
|
![]() |
#3414 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
@tomek svaka ploca u tom kuciste izgleda kao ITX @Doink Dobro oko, mogao bi malo. Prozirna stranica me fascinira,bas ono sta sam zelio. razmisljao sam o 600T white edition,ali presudio je prostor i cijena.
![]() |
#3415 |
Premium
|
Mah, meni je taj 800D u početku bilo najbolje kućište..al izgubio mi je svaku čar...čemu to kućište bez masivnog vodenog hlađenja i kapaciteta koje bi ispunilo to kućište?? Mislim gledam ovu konfu od @vava, sve je to uredno i funkcionalno...al pogledaj kako to prazno izgleda, čovjek bi pomislio da 50% toga fali...a i stvarno fali 50% toga...bezveze mi to iskreno izgleda u tom kućištu... Bolje da si uzeo 600t white edition..izgledalo bi isto uredno i lijepo...tj. kako i treba izgledat uredno kućište, a ne kao "napušteno skladište" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3416 | |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
ugradi par neonki sa strane da popunis praznine ![]() Zadnje izmijenjeno od: R@zzoR. 26.12.2011. u 08:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3417 |
Premium
|
ma konfa izgleda odlično! Puno prostora, što za protok zraka, što mjesta za manevriranje prilikom mijenjanja komponenti ili slično. Kučište ima odlična rješenja za cable managment, jako lijepo izgleda, prozirna stranica, jedino taj front hot-swap bay bi ja izbacio. Ostalo je sve fantastično Konfa je 5+ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3418 | |
Rasvjetno tijelo
|
Citiraj:
meni uredno stoji samsung zavidan na onaj tray iz hot swapa, samo nije zavidan sa strane nego kroz one dvi rupe od doli i savršeno paše sve skupa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|