|
![]() |
#3362 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pa on nije niti spojen na nista, neka gore bude, zasad ne smeta, tako je doslo tvornicki. Razmisljao sam ga maknuti pa staviti neki kvalitetniji papst od 80mm, ali mi je tijekom zadnje godinu dvije nekim cudom nestalo dosta ventilatora, medju njima i jedan taj papst. Tako da sam oducio neka ostane taj koji je, ne smeta, neka bude gore ![]() @Shaka: stavit cu anteca 99% ali mi se sad neda to sve opet raskapati, pa zena bi me zadavila, to je vec 4-ti case koji bi raskopao u zadnjih tjedan dana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3364 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Fajnli! ![]() Mislim da usb kablove fp-a možeš skroz iza provesti, a i još par kablova recimo. Nerado to govorim, ali otvori si moju sliku pa vidi ![]() Kad ćeš reverse atx mod nabaciti? Ja sam u fazi čiščenja kompa, nakon toga se budem probao uhvatiti posla. ![]() edit: vidim da se odustao...papak ![]()
![]() |
#3365 |
Premium
|
ma odustao sam, ali od anteca ![]() ![]() ugl, pogledao sam to za kablove sto si predlozio ali to cu tesko izvesti jer je kuciste tako dizajnirano da ne mozes staviti kablove iza, a da ne bude napeta stranica, da je kablovi ne napinju. Evo slike: ![]() Mozda bi i uspio to tako sloziti ali mi se cini da je ipak ovako bolje, kablovi niti stranica nisu napeti, a FP je spusen dolje gdje mi najbolje odgovara te je sve uposlozeno cisto fajn ![]() Reverse ATX me zove, ali kao sto sam gore naveo, ne da mi se sve to raskapati, nadam se da ces ti nesto poduzeti, pa dok vidim slike, da me motiviraju na rastavljanje svega (pa i kucista) i onda sve to montiranje nazad u Reverse-ATX ![]() ![]() EDIT: malo sam jos uredio kablice koliko je islo. Graficku sam spustio u donji slot (da uzima hladniji zrak) te da malo oslobodim prostor oko procesora. Temperature su pale i grafickoj i procesoru te koliko sam vdio po senzorima i na maticnoj. ![]() Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 11.12.2011. u 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@ Alen & Shaka - odlicno sredjen cable management ![]() U vezi obrnutog ATX-a ili kvazi BTX-a, ne bih rekao da ima neke koristi, osim što bi eventualno izgledalo "fora". Buduci da je sve zajedno okrenuto prema dolje, a graficka kartica prema gore, stvar ne bi bas najbolje funkcionirala, pogotovo ako se na vrhu kucista nalazi ispusni ventilator. Procesoru ce vise manje biti svejedno kako je okrenut, samo eto kazem, graficka bi bila u nezgodnoj poziciji. Takodjer sto je bitno spomenuti, kod tako okrenutog mbo traya, problem predstavlja napajanje i orijentacija kablova koje izlazi iz njega. Dok je mbo tray okrenut normalno, problema nema, ali dok je tray okrenut naopako, i kablovi dolaze s "naopake strane", pri cemu ne mogu ici uz stranice, nego su u zraku (vjerujem da cete pokopcati sto mislim ako ste razmisljali o tome), sto estetski nije bas najsjajnije rjesenje. Nije iskljucen ni potencijalni problem prekratkog 4/8-pinskog kabla koji kod nekih napajanja zna biti kraci nego od 24-pinskog kabla koji je najcesce dulji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3367 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3368 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
@timmy i @alengrosevic To što vi spominjete su estetski problem, očito zaboravljate (najvjerojatnije ne znate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3369 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
evo kad svi modate nekaj onda sam i ja probal svoju konfu malo srediti hehe,ugl kučište mi je nepriajteljski nastrojeno kaj se tice modding (TT soprano DX) i mislim da sam zvlekel najvise kaj se more kod skrivanja kabli....=) da cujem kaj da jos izmijenim =) http://www.pohrani.com/f/3B/CN/1G8fJgco/igracka-d.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Sasvim solidno izgleda s obzirom na kućište. Dalo bi se još neke sitnice riješit al pošto ti je kućište dosta limitirajuć faktor ovo je ok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3372 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
FAIL delete
![]() |
#3373 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
![]() |
#3374 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
komponente mrak a kuciste mi je ostalo malo vece u sijecanju... kablovi bi se dali jos malo bolje poslozit,inace gg kakve su temperature i jesi li iscijedio mast tom i7? Zadnje izmijenjeno od: Shaka111. 12.12.2011. u 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3375 | |
Registered User
|
Citiraj:
Tek sam ga juce sastavio tako da jos testiram hladnjak dal je dobro sjeo, malo me mucio vent od hladnjaka sa promjenjivim brzimama, moram neke drivre poinstaliravat (virtu npr) malo testirat još tvornički (u međuvremenu malo kablove bolje posložiti) i onda clockati. a sad baš mast ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3376 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Lijepa konfiguracija, nema što. Što se tiče vađenja masti, pa nećeš to radit 24/7, to se radi samo nekad nekad i onda buka nije problem. Jel taj XFX nije modularan ili?
![]() |
#3377 |
Registered User
|
![]() |
#3379 |
Registered User
|
![]() |
#3380 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3382 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() @Pupo je. probal sam, neda se normalno zaprti jer nisam bas tak dobar u tome (još) ![]()
![]() |
![]() |
#3383 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Nema potrebe mijenjati novo napajanje kad stanu ovi kablovi uz malo mašte i dobrog razmještanja. Uostalom, nemodularno napajanje izgleda ljepše u kućištu kada se kablovi poslože iza.
![]() |
#3384 |
Registered User
|
![]() |
#3388 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Nije istina, naravno ako se višak kablova može iza sakriti. Recimo meni je taj dio dolje puno elegantnije izgledao dok sam imao nemodularnog corsaira. Sad izgleda koma s novim napajanjem, iako si ti u maloj prednosti jer imaš sve crne kablove. EDIT: O ovome ti govorim ![]() Gore je modularno napajanje i minimalno kablova koji su mi potrebni a dolje je nemodularno napajanje sa svim kablovima kojih je duplo više nego na seasonicu a izgleda ljepše 3 puta. I ako postoji mogućnost da spremi sve kablove od nemodularnog iza ploče, to je to. Ako nema tu mogućnost, onda treba vidjeti što će.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 13.12.2011. u 09:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3389 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
@rice... LOL ![]() ![]() ![]() @pupo... ja sam imao problema sa guranjem modularnih kabela iza, a da stranica ne zijeva kad se zatvori, kamoli neko đubre sa 2km kabela... doslovno bi ih morao jednog pokraj drugog ko špagete slagat jer nema baš nešto gro prostora od pozadine mbo traya do samog lima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3390 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@syss & co. Dobro je Pupo napisao i pokazao slike. To sam vec u sva zvona napisao prije no nitko ne sljivi ni za 2%. @rice Lol. @Pupo Odlicno. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|