|
![]() |
#3331 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 07.12.2011. u 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3332 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Zaš si se riješio 912 i uzeo ovo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3333 |
Premium
|
riješio sam cijeli komp pa tako i Haf-a, a ovaj mi je bio ok po izgledu i ne preskup a nudi mi sve kaj trebam (osim tog cable managmenta al ajde) ... nakon nove godine krećem u potragu za i5 2500K, boljom grafom a i nekim kvalitetnijim i većim kućište (nadam se nekom Fractalu ak izađe novi ak ne uletit će R3 Black Pearl) ovo me zasad dobro služi i nemrem se požalit |
![]() |
![]() |
![]() |
#3335 |
Premium
|
kupi si plastične vezice za kablove i da se to lijepo barem pribrati da ti nisu razbacani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3339 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() To kućište meni osobno ima najljepši izgled,ali unutrašnjost mi nekako ne sjeda...ima propusta...mogli su ga bolje izradit u pogledu cable managmenta.
![]() |
![]() |
#3340 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
@ Shaka Odlično izgleda, čim bude prilika vozi plastificirat unutrašnjost u crno i bit će vrh ![]() ![]() Jel ovo unutra bijela neonka ili? @ Papčić Pohrani nešto zeza zadnjih 10ak dana :/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3341 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ne bih ga plastificirao niti farbao,ovak mi je šega =) antec je zavrsio kod kolege alengrosevic,u sklopu deala za cosmosa je bijela je neonka,razmisljam da ju maknem ali neka zasad stoji,mozda se naviknem =P hvala na pohvalama,fakat se nije dalo bolje slozit,sto se cable managementa tice antec je tu bio puno bolji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3342 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja slike gledam u EE-u bez beda, ff k**a ![]() @Šaka111 - Šefe ![]()
![]() |
#3344 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Cosmos ima poprilično los kejbl menađment, ne znam meni se čini da su to radili ljudi koji nisu bas svoji. Ima toliko failova, da to nisu istine, ali sve se uz malo modanja moze rijesit. Imam bičnu verziju Cosmosa, nikako nisam fan ove geymerSke verzije, jer je poprilično bučnija od obične. Sad kroz par dana budem valjda do kraja projektirao mjesto za disk i kad ga realiziram budem poslikao pa stavim tu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3345 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Dobro je, ali može to i bolje. Treba ti malo vezica ili još bolje ako imaš one cable holdere što inače dolaze sa Cosmosom, oni čuda rade, naljepiš unuta i sve fino provučeš ravno i pod kutem. Kablovanje u Cosnosu nije nešto predobro, ali može biti jako uredno posloženo i na vidnom mjestu. Ja sam imao u svom Cosmosu posloženo sve po špagi, skroz uz MBO tray, mislim da nijedan kabel nije išao iza, i super je izgledalo. Čisto i uredno. Vezice za kablove i malo strpljenja i nije problem napraviti super posao. Čak mi pored trenutnog Lian Lia malo fali ta Cosmos ljepota. Po izgledu je bez premca. Ne vjerujem da ću svoga Cosmosa prodavati, bolje skupiti par C2D komponenti i imati lijep backup komp ![]()
![]() |
![]() |
#3347 |
|
![]() |
#3348 | |||
Premium
|
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
|
![]() |
#3350 |
Premium
|
Stavrno je zayeb sad kopati po 112 stranica ove teme, a mozda i da nadjem, mozda je slika na nekom hostingu koji vise nije aktivna tak da opet stanga. Pa ajde iskopaj i okači. Trenutno skupljam ideje za sređivanje svog Cosmosa, pa mozda kod tebe vidim nesto zanimljivo ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3351 |
|
Vjerovatno imam nešto na diskovima. Potražit ću ![]() Ovdje... sigurno ima, ali su i sigurno na Pohrani.com, koji nije baš poznat po dugom držanju slika. Sutra (tj danas) radim, prekosutra kolokvij, pa navečer pijanka ![]()
![]() |
#3354 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3355 |
Premium
|
Zbog čega ne? ![]() Bocna stranica je suplja, na običnom je 2mm aluminij+izolacija, stranice ne "dihtaju" tj na običnom ima guma koja cijelom duzinom brtvi stranice sa ostatkom casea. Obični nema prednju stranicu na vrata, vec su samo mesh 5,25 poklopci i jos par nepotrebnig perforacija ![]() Ali to je razumljivo jer je obična verzija najmjenejna onika koje zele tiho racunalo, a S verzija onima kojima tisinia i nije najvaznija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3356 |
Premium
|
imao sam oba kucista i mogu reci da je obicni nesto tisi u radu. No to je zanemarivo posto s kvalitetnim hladnjacima niti jednog niti drugog ne cujes. Ono se je na obicnom losije nego na ovom su temperature unutar kucista. Naime zbog tog "dihtanja", u obicnom je 5-7 stupnjeva sigurno toplije nego u S modelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ufff...ja bi jednog lian-lia, pogotovo pc71 black ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Premium
|
Dosao je i Stacker na red ![]() Poslozio sam ga na brzinu, no dat cu si malo vise truda za vikend pa update-am post. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inace, front panel je spusten skroz dolje, DVDRW na njega i tek onda cage sa diskovima. Hvala bogu da HX620 ima dosta duge kablove, to mi je bila najveca briga prilikom sastavljanja konfe. Svi dobronamjerni komentari su dobrodosli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3360 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
Oglas
|
|