|
![]() |
#3301 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nek ti je sa srećom hladnjak ![]() Koliko god je velik antec, gužva nekak ![]() ![]()
![]() |
#3303 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
@tomyb Lijepo,pogledao sam i onu mini recenziju,dosta dobro... ![]() Evo da updejtam za svoju kantu: od prosli put stavljeni Ripjawsi 2x2GB, stavljena przilica,stavljen uz modanje Accelero S1 Rev.2 na grafu i na njemu Coolermaster SickleFlow 120mm blue led. ![]() Uploaded with ImageShack.us Uskoro ide novo kuciste, vjerojatno Antec Dark Fleet 10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3304 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3305 |
OC addict
|
Nece bit zujavaca uopce jer mozda slozim neko vodeno ![]() Znam,sto se kucista tice,sramota me drzat ove komponente u ovakvom kucistu. ![]() Jedva cekam trenutak da dobijem pare i odem po kuciste,ovo mi sve bruji,zuji,zahebava. Nemos kablove slozit fino ni nista. Osim toga premalo mi je ovo kuciste, Accelero je jedva stao,heatpipeovi se naslanjaju na stranicu kucista. I konstrukcija kucista je jako slaba, zadnja stranica kucista se savija kad je Fortron na nju pricvrscen,mogu mislit sta bi bilo da je neko teze napajanje + radijator od vodenog. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3306 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#3310 |
OC addict
|
Ako je na 5750 jezgra na istom mjestu gdje i na 5770 onda stane uz malo modanja,ja sam odjekao rebra s jedne strane do heatpipea i samo malo smotao heatpipe na jednom mjestu da ne zapinje za kuciste od dvi konektora,takodjer taj limic na dvi konektorima se moze skinut pa onda ide puno lakse. Inace, ljepo slozeno, kao sto je kolega Doink rekao obojaj kabl od diskova, moze se jos malo dotjerat. Nije lose ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3312 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
izdaja... ![]() Ljepo izgleda.
![]() |
#3314 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
optika je šaka u oko ono do te mjere da bi je bacio u smeće i uzeo usb optiku koju bi spajao po potrebi. inače nemreš preveć napraviti na kućištu koje nema mbo tray proreze i moš' se yebat... što se tiče izrade lian-li - sve 6. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3316 | |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() da... ![]()
![]() |
![]() |
#3318 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3320 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#3323 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3324 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#3325 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3327 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Koji je točno model? Čak izgleda veće nego moje ![]() 2 Doink, lajsna se lako skine a inače može imati jako funkcionalnu ulogu - ne samo za osloniti dugačku i tešku grafičku (možeš ju fiksirati za lajsnu), a možeš i fino dodati ventove na lajsnu za još coolinga ![]() 2 Xulos - čisto stvar ukusa, najnormalnija stvar. Dosta ljudi ima takvo mišljenje o LL-u. Čak sam i sam do prije godinu-dvije gledao na LL kao skupu pravokutnu kutiju dobre kvalitete izrade ![]() Ima puno ljepših kučišta, Cosmos je no.1, sve ostalo je ispod. IMHO savršeno kučište je spoj SilverStonea TJ11 i LL-a X2000 ![]()
![]() |
![]() |
#3328 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
to je model PC-A77 http://www.lian-li.com/v2/en/microsite2/A77A17e.htm ima ih i u crnoj boji no ovaj je srebrni. Inace kvalitetom izrade, rijesenjim unutar kucista sam prezadovoljan, stvarno su to rijesili odlicno. 2mm debeo aluminij, removable tray, cage-ovi za diskove, mjesta za 2 napajanja, ogromno vodeno, podrska za grafu, itd.. Odlicno kuciste koje me iznenadilo kako je lagano, stvarno je aluminij odradio svoje ![]() Razmisljao sam o eloksiranju kucista u crno, onda bi izgledalo puno bolje, ovako i meni nije nesto posebno lijepo. Ta neka rijesenja koja ima u kucistu mi daju sliku zasto su njihova kucista skuplja od ostalih... BTW treba tko Cosmos S kuciste ili bi kupio ovo? dajem ih po odlicnoj cijeni, veceras cu staviti oglas... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3330 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|